Merhabalar hocam, kamera görüntüsünü carplay e yansıtabiliyor mu bu cihaz
Selam hocam CarPlay degilde kendi arayuzu ile ekrana yansıtıyor
Merhabalar hocam, kamera görüntüsünü carplay e yansıtabiliyor mu bu cihaz
Hocamin sattigi urunde aklimda kesin alip almamaya karar vermedim henuz bu ara masraf cok Vosvos sagolsun70 mai dash cam pro almıştım @HONEY Bülent hocamdan. Görüntü kalitesi iyi, ikinci el olmasına rağmen, kaç yıldır bir problem çıkmadı. Sıcakta soğukta camda hep takılı. Gps ve arka kamera desteği de var alıp takmadım.
Diğer araca 70 mai 1s aldım. Görüntü kalitesi idare eder. Ekransız minik oluşu hoş. Gps ve arka kamera desteği yok.
Bu kameraların bağlantılarını nereden alıyoruz montajlarken?Ddpaı Dashcam N5 Dual
[/URL]
Ön arka kamera, GPS mevcut, park modülü ile OBD den bağlantı mevcut.
Gece çekimleri mükemmel. Yağmurlu havada bile plaka okuması iyi. Almak isteyen arkadaşlar için tavsiye ederim.
Yağmurlu gece çekimi videosunu da ekliyorum fikir açısından.
Ben OBD kitini de aldım, sol direkten OBD girişime indirdim sağ taraftan da arka kamera kablosunu götürdüm, bagaj kapısındaki kablo tünelimden geçirdimBu kameraların bağlantılarını nereden alıyoruz montajlarken?
Sırf şu kablolama için yapasım gelmiyor ya. Bir yere yaptırsamda ortada öyle kablo vs görükecek diye vazgeçiyorum. Keşke dikiz aynasının orada güç çıkışı olsaBen OBD kitini de aldım, sol direkten OBD girişime indirdim sağ taraftan da arka kamera kablosunu götürdüm, bagaj kapısındaki kablo tünelimden geçirdim
İki kablo oluyor bu cihazda arka kameradan dolayı, döşemenin altından çok nizami geçince kablo görünmüyor, sürücü ne kabloyu nede kamerayı görmüyor tam aynanın arkasında kalıyor, arka tarafta da kablo tünelinden geçirince hiçbir kablo görünmüyor. Günümüz trafiğinde arabayı aldıktan sonra yapılması gereken ilk iş kamera benceSırf şu kablolama için yapasım gelmiyor ya. Bir yere yaptırsamda ortada öyle kablo vs görükecek diye vazgeçiyorum. Keşke dikiz aynasının orada güç çıkışı olsa