Herkese çok teşekkür ederim.
Günlük olarak 35 km civarında kullanıyorum.
Her gün golf ile kendi limitlerimde 55 km ile döndüğüm virajı bu araba ile 63 lü hızlarda hiç korkutmadan dönebiliyorum.
Site içlerinde kullanılan hız kesici sarı bloklardan geçerken arkada oturanlar zıplıyor resmen.
Bu süspansiyon olayına alışırsam iyi olacak ama kafamı o kurcalıyor hala
Hocam şöyle izah edeyim.Yakıtı nasıl bilgi sahibi olabildiniz mi acaba
Arabalar ile çok tecrübem yok hocam. Ama leon umda başladım bu yolda deneme yapmalara. Golf ile de devam ettim. Şimdi de cep Herkül’ü ile deniyorum bazen.55 ve 63 ile döndüğünüz virajın fotoğrafını veya konumunu paylaşır mısınız? Çok ciddi bir viraj olmalı... Evet, insanların acayip acayip merakları var
Güzel araç, güle güle kullanın.
Bu kısmı çok ilginç. Yurtdışında satılan i20n'ler de Türkiye'de üretiliyor ancak oralarda renk seçeneği var.Güle güle kullanın inşallah. Çok farklı bir araba. Yol tutuşu çekişi çok iyi. Ama en büyük eksisi tek renk ve tek donanım. Arabaların hepsi tek yumurta ikizi gibi. . Ama çok sıkı makine.
Öncelikle hayırlı uğurlu olsun kazasız belasız binersiniz umarım benimde kısa zaman önce radarımdaydı ilanlarda takılıyordum epey elimdekini satıp almam gerekiği için geri kıyamadım golfe gidiş olarak çok merak ediyorum bende aracımı bı tık hızlandırdım denesek nasıl olurdu acabaİkinci araç ihtiyacı iyice kendini hissettirince keyif alabilirim düşüncesi ile i20N aldım. Umarım pişman olmam. Golfümüz ve cep herkülümüz aynı karede.
Evet haklısınız. Burda sunulan siyah tavan da yurt dışı araçlarda opsiyonmuş. Özel seri araç ise donanım olarak özelleştirebilmek isterdim. Siyah yada kırmızı favori rengimBu kısmı çok ilginç. Yurtdışında satılan i20n'ler de Türkiye'de üretiliyor ancak oralarda renk seçeneği var.
İlan açıklamanıza denk geldim geçenlerde de bir tık değil de birkaç tık fazla hızlandırılmış sanki sizin araçÖncelikle hayırlı uğurlu olsun kazasız belasız binersiniz umarım benimde kısa zaman önce radarımdaydı ilanlarda takılıyordum epey elimdekini satıp almam gerekiği için geri kıyamadım golfe gidiş olarak çok merak ediyorum bende aracımı bı tık hızlandırdım denesek nasıl olurdu acaba
Eyvallah hocam teşekkür ederimİlan açıklamanıza denk geldim geçenlerde de bir tık değil de birkaç tık fazla hızlandırılmış sanki sizin araç
Sağ olun teşekkürlerÖncelikle hayırlı uğurlu olsun kazasız belasız binersiniz umarım benimde kısa zaman önce radarımdaydı ilanlarda takılıyordum epey elimdekini satıp almam gerekiği için geri kıyamadım golfe gidiş olarak çok merak ediyorum bende aracımı bı tık hızlandırdım denesek nasıl olurdu acaba