Osmanozturk
Üye
Bu kabloda 2024 e kadar destekledigini soyluyor ve her sene 15 euroya guncelleme aliyormus ama guncellemeden de kullanilmaya devam ediliyormus
Bu kabloda 2024 e kadar destekledigini soyluyor ve her sene 15 euroya guncelleme aliyormus ama guncellemeden de kullanilmaya devam ediliyormus
Evet fakat arada 4 binlira fark var almanyada daha uygun sizin yolladiginizda 2 secenek cikiyor vin1 3 araba vin 2 10 araba diyor bunu tam olarak anlamadim biri 199 dogeri 299 dolarVcds alacaksan kendi sitelerinden veya distribitorlerinden al. Başka yerden alınan kablolar klon çıkma ihtimali var. https://store.ross-tech.com/shop/vchv2_ent/
[/URL]
Senin linkteki ürünü şimdi fark ettim VCD teşhis aracı, VCD konusunda bilgim yok maalesef.Evet fakat arada 4 binlira fark var almanyada daha uygun sizin yolladiginizda 2 secenek cikiyor vin1 3 araba vin 2 10 araba diyor bunu tam olarak anlamadim biri 199 dogeri 299 dolar
Sizin VCDS 1997-2017 arası araçları destekliyor, onun üstündekilerde stabil çalışmaz.Arkdaslar selamlar yeni sürümü güncelledim fakat 2024 seat araca baglanamiyorum nedenini bilen var mi?
2020 model t-tocu sorunsuz kodlayabiliyorum long coding,adaptasyon hicbirinde sorun yokSizin VCDS 1997-2017 arası araçları destekliyor, onun üstündekilerde stabil çalışmaz.
Benim bahsettiğim klonlanmış hex-v22020 model t-tocu sorunsuz kodlayabiliyorum long coding,adaptasyon hicbirinde sorun yok
Bendeki fotolarini ekledigim üstadBenim bahsettiğim klonlanmış hex-v2
Merhaba evet çözüldü,cihazi aldığım yer (otobiltek) uzaktan baglanip bir ara yüz yükledi şu an 2024 model araçlara da kodlama yapabiliyorumsorun çözüldü mü?
program sende var mı?Merhaba evet çözüldü,cihazi aldığım yer (otobiltek) uzaktan baglanip bir ara yüz yükledi şu an 2024 model araçlara da kodlama yapabiliyorum
Hayir uzaktan baglanip kurdularprogram sende var mı?