Güzel olmuş güle güle kullanın. Bende bu işlemi yaptırmayı düşünüyorum. Bu işlemler gün içinde bitiyormu hocam ? Yoksa araç 1-2 gün yatması gerekiyormu?Ekli dosyayı görüntüle 75990Veeeeeee hazır.
Randevu ile çalışıyorlar. Sabah geldiğinizde öğleden sonra aracınız hazır.Güzel olmuş güle güle kullanın. Bende bu işlemi yaptırmayı düşünüyorum. Bu işlemler gün içinde bitiyormu hocam ? Yoksa araç 1-2 gün yatması gerekiyormu?
Randevu ile çalışıyorlar. Sabah geldiğinizde öğleden sonra aracınızGüzel olmuş güle güle kullanın. Bende bu işlemi yaptırmayı düşünüyorum. Bu işlemler gün içinde bitiyormu hocam ? Yoksa araç 1-2 gün yatması gerekiyormu?
Teşekkürler.Hayırlı olsun, tertemiz olmuş, keyfini sürün.
Yemek ısmarladılar üstad sanayi kebabıOoo super
İslem bitince alirim dijonlari
Donuste sekerpinar giselere gelmeden 500 1 km civari recep ustanin yeri var ocakbasi kendin pişir kendin ye mutlu son finali orda yapabilirsin
Kaça mal oldu bu işlem (Kebap haric).pYemek ısmarladılar üstad sanayi kebabı
Ben yaklaşık 1,5 ay önce ödemesini yapmıştım ama gidemedim. Şimdi fiyatlar değişmiş biraz ama dediğim gibi gruba indirim alırız.Kaça mal oldu bu işlem (Kebap haric).p
Yemek ısmarladılar üstad sanayi kebabı
Peki fiyat neydi ve ne olabilcek ozamanBen yaklaşık 1,5 ay önce ödemesini yapmıştım ama gidemedim. Şimdi fiyatlar değişmiş biraz ama dediğim gibi gruba indirim alırız.