Araç gps ile CarPlay konum çakışması

Gps anteninin takıldığı yer sabit değil mi? Şasi bağlantısı dediğiniz ne oluyor? Mavi uç cihazın arkasına takılyor. Olaydan çok anlamam ama yanlış mı biliyorum.
Cihaza takılan uçtan hariç, anten tarafında şasi bağlantıları oluyor bazı gpslerde onlar daha doğru veri veriyor, orijinal şark antende şasili bağlantıya sahiptir.

Gps anteninin şasi bağlantısını kontrol edin, doğru bir noktadan şasi alarak olabildiğince dış dünyaya yakın yere konumlandırıp tekrar deneyin.
Gps anteninde şasi baglantisi var miydi? Benim taktigim antende yoktu sanki direkt unitenin arkasina baglamistim

Carplay li ekrana sahipseniz ve telefonu araca bağlıyorsanız, sistem araçtaki GPS anteninden de destek alır yön bulmak için. Hem telefon hem araçtaki GPS ortaya karışık olunca doğru konum saptaması zorlaşıyor olabilir.

Carplay li ekrana sahipseniz ve telefonu araca bağlıyorsanız, sistem araçtaki GPS anteninden de destek alır yön bulmak için. Hem telefon hem araçtaki GPS ortaya karışık olunca doğru konum saptaması zorlaşıyor olabilir.
Ama birde söyle bir durum var carpley li cihaz ama navıgasyonsuz bu ünitede gps anteni olmuyor ama Carpley le net navıgasyonu gosterıyor sorunsuz burda sorun gps anteni
Anten değişimi sonrası sorun düzelir
Sonradan takılan navıgasyonlu cihazlarda bu olay cok rastlanır önemli olan kalıteli bir gps antenı

Geri
Üst Alt