Golf 8 tercihi

İsim
özmen
Araç
golf 7
Selamlar. golf 8 1.0 etsi life paket alma arefesindeyim. Butcem dogrultusunda 2021 veya 2022 model alabiliyorum. Bu iki model arasinda bir degisiklik oldu mu? bilgisi olan arkadas varsa cok sevinirim

21 modellerde kronik vites topuzu sorunu olabiliyor mümkünse 22 model alın

2021 lerde kronik tahrik mili arızası ve vites seçici (vites topuzu arızası) mevcut. 2022 lerde tahrik devam ediyor mu bilmiyorum ama vites seçici arızası çözüldü. Ek olarak 2022 lerde kapı döşemeleri kolçak kaplaması vs suni deri oldu

2022 model 5.ay çıkışlı aracım. Memnunum.

Bir problem oldu mu hocam dikkat edilmesi gereken bir durum
servis bakımlarını esenyurt doğuşta yaptırdım, şükürler olsun hiçbir sorun sıkıntı yaşamadan 90.000km kullandım. bir ilave daha yapayım life donanımda katlanır ayna yoktu onu da servise taktırmıştım. 1.0 motor tam bir yakıt cimrisi fazla devirli kullanmazsanız 3.7 ile 4.5 litre sarfiyat oluyor.

hocam selam. 2021 nisan ayında sıfır almıştm life paketi. 2.5 yıl kullandım ocak ayında sattım. bende ekran açılmama sorunu da oluyordu. klima da dokunmatik olunca çalışmıyodu haliyle, çok üşüdük kış günlerinde. o ve vites hatası sorunu dışında gayet memnundum. yakıtı,yalıtımı efsaneydi.

2021 lerde kronik tahrik mili arızası ve vites seçici (vites topuzu arızası) mevcut. 2022 lerde tahrik devam ediyor mu bilmiyorum ama vites seçici arızası çözüldü. Ek olarak 2022 lerde kapı döşemeleri kolçak kaplaması vs suni deri oldu
Onemli detaylar hocam teşekkür ederim

servis bakımlarını esenyurt doğuşta yaptırdım, şükürler olsun hiçbir sorun sıkıntı yaşamadan 90.000km kullandım. bir ilave daha yapayım life donanımda katlanır ayna yoktu onu da servise taktırmıştım. 1.0 motor tam bir yakıt cimrisi fazla devirli kullanmazsanız 3.7 ile 4.5 litre sarfiyat oluyor.
Yakit değerleriniz cok iyimis. Katlanir ayna bende cok seviyorum ilk yapacagim is jantla katlanir ayna olur diye dusunuyorum

hocam selam. 2021 nisan ayında sıfır almıştm life paketi. 2.5 yıl kullandım ocak ayında sattım. bende ekran açılmama sorunu da oluyordu. klima da dokunmatik olunca çalışmıyodu haliyle, çok üşüdük kış günlerinde. o ve vites hatası sorunu dışında gayet memnundum. yakıtı,yalıtımı efsaneydi.

Hocam teşekkür ederim verdigin bilgiler icin ben 2022ye yonelsem cok daha faydalı olacak anladigim kadariyla.

Multimedya işlemcisi değişti, galiba vites seçici de değişti

Vites secici degisikligi gozlen anlasilabilir bir degisiklik mi hocam? 2022 model tum golflerde bu degisiklik oldu mu acaba yoksa belli bir aydan sonrasi icin mi gecerli?

Geri
Üst Alt