Gözle görülemez, ancak parça numarasından belki anlaşılır.Vites secici degisikligi gozlen anlasilabilir bir degisiklik mi hocam? 2022 model tum golflerde bu degisiklik oldu mu acaba yoksa belli bir aydan sonrasi icin mi gecerli?
Gözle görülemez, ancak parça numarasından belki anlaşılır.Vites secici degisikligi gozlen anlasilabilir bir degisiklik mi hocam? 2022 model tum golflerde bu degisiklik oldu mu acaba yoksa belli bir aydan sonrasi icin mi gecerli?
Anladim hocam detayli bakacagiz ancakGözle görülemez, ancak parça numarasından belki anlaşılır.
2022de de var en asından benim aracım otomatik vitesi arıza veriyordu bazen serviste yaptılar ama nasıl yaptılar bilmiyorum21 modellerde kronik vites topuzu sorunu olabiliyor mümkünse 22 model alın
Topuz demişim kusura bakmayın vites seçicisi arızası mevcutBilgim yoktu teşekkür ederim
bu sanirim manuel modeller için degil mi? Otomatiklerde topuz yok cunku
Belli bir aydan sonra gelenlerde duzelmis olabilir ama bunu da bayiye sorup öğrenmek lazim herhalde2022de de var en asından benim aracım otomatik vitesi arıza veriyordu bazen serviste yaptılar ama nasıl yaptılar bilmiyorum
Est hocam tahmin ettimTopuz demişim kusura bakmayın vites seçicisi arızası mevcut
09.07.2021 yılında fabrikada üretilmiş aracım ama 2022 de trafiğe çıkmış bende de arıza yanıyordu serivise sadece böyle bir arıza bi ara gördüm dedim hemen birşeyler yaptı garantiliydi ama ne yaptığını bilmiyorumBelli bir aydan sonra gelenlerde duzelmis olabilir ama bunu da bayiye sorup öğrenmek lazim herhalde
sizin aracınız 2022 modeldir, 6. ay sonrası bir sonraki model yılı olur. tabi bunu tr de tercih etmezler satın alınan yıl baz alınır her zaman.09.07.2021 yılında fabrikada üretilmiş aracım ama 2022 de trafiğe çıkmış bende de arıza yanıyordu serivise sadece böyle bir arıza bi ara gördüm dedim hemen birşeyler yaptı garantiliydi ama ne yaptığını bilmiyorum
büyük ihtimalle 2022 6. ay sonrası (teknik olarak 2023 model yılı) araçlarda sorun çözülmüş olabilir hocam. Servisin bunun hakkında bilgi vereceğini sanmam. Sadece parçanın revize edilip edilmediğini söyler(belki). 2022 6. ay sonrası araçlara bakmaya çalışın derim.Belli bir aydan sonra gelenlerde duzelmis olabilir ama bunu da bayiye sorup öğrenmek lazim herhalde
Mantikli olan bu sanirim teşekkür ederim hocambüyük ihtimalle 2022 6. ay sonrası (teknik olarak 2023 model yılı) araçlarda sorun çözülmüş olabilir hocam. Servisin bunun hakkında bilgi vereceğini sanmam. Sadece parçanın revize edilip edilmediğini söyler(belki). 2022 6. ay sonrası araçlara bakmaya çalışın derim.