Drıver7
Yeni Üye
- İsim
- Metehan demir
- Araç
- Golf 7.5 1.4tsı
Yok hocam normal bez ileSıcak sıcak mı sildiniz
Ekran sıcakken mi
Kolonya ile mi
Keşke bir film çekseydiniz ilk alındığında. Telefon koruma filmi gibi
Yok hocam normal bez ile
Ya komple silip kazıyıp mat ppf çekeceğim ya böyle kalacak gibi ne yapsam bilmiyorumAbilerim hayalet ekranımda çizikler vardı silmek maksadıyla temizledim ama ekran böyle oldu ne yapmak lazım tavsiyelerinizi bekliyorum
Ekli dosyayı görüntüle 76153
Benim 2 aracımda takılı bahsedttıgınız parlama yada yansımalarla hiç karsılasmadım hem hayalette hemde ekran da koruyucu cam varBu ekrana cam koruyucu takmak parlamalara yansimalara sebep olur. Bakimi dikkatli yapilirsa sorun olmaz
O ekran koruyucu yazın yeri geliyor güneşin altında araç 40 derece sıcaklık, ekranın ürettiği kendi ısısı falan, bir süre sonra ekran koruyucu sökmek istediğimizde ekrana zarar vermesi çok muhtemel.Benim 2 aracımda takılı bahsedttıgınız parlama yada yansımalarla hiç karsılasmadım hem hayalette hemde ekran da koruyucu cam var
Kalıteli cam koruyucu alırsanız hıc bir sorunla karşılaşmazsınız
Emin misiniz? Attiginiz resimde bile parlamis yansimadan gozukuyorsunuzBenim 2 aracımda takılı bahsedttıgınız parlama yada yansımalarla hiç karsılasmadım hem hayalette hemde ekran da koruyucu cam var
Kalıteli cam koruyucu alırsanız hıc bir sorunla karşılaşmazsınız
Telefon daha sıcak oluyor şef. Onuda yıllarca kullanabiliyoruz.O ekran koruyucu yazın yeri geliyor güneşin altında araç 40 derece sıcaklık, ekranın ürettiği kendi ısısı falan, bir süre sonra ekran koruyucu sökmek istediğimizde ekrana zarar vermesi çok muhtemel.
Pixel kaybı vs yok birazdaha temizledim sonuç böyle tamamını bu şeklide temizlemeyi planlıyorumÖncelikle geçmiş olsun, kuru peçete veya toz bezi (kuru) ile temizliyorum ben bu ekranlara koruyucu taktığınız zaman @ZaGani 'nin dediği gibi parlamalara sebep oluyor güneşe karşı araç kullanırken göstergeyi net göremiyorsunuz. Genellikle bu tarz durumlar oto yıkamalarda olur. Görüntüde herhangi bir sorun (piksel kaybı vs) var mı?
Aynen katılıyorumTelefon daha sıcak oluyor şef. Onuda yıllarca kullanabiliyoruz.
Ekrana özel üretilen koruyucular var.