Hayalet ekranda iz kaldı

Benim 2 aracımda takılı bahsedttıgınız parlama yada yansımalarla hiç karsılasmadım hem hayalette hemde ekran da koruyucu cam var
Kalıteli cam koruyucu alırsanız hıc bir sorunla karşılaşmazsınız
1716835150758.png
hocam bu tarz bir ürünü önerir misin, marka vs varmı bunlarda. generic gibi sanki. sonrasında yapışkanı zarar vermez değilmi hayalete.

Söyle dusun bir cep telefonunun ekranını korumak için de aynı ürün u kullanıyoruz kırılınca cıkarıp atıyoruz yeni koruyucu cam takıyoruz
Alırken şuna dikkat edt ınce folı gıbı olan olmasın cam olarak gecenden al ve inan bana ekrana hiç zarar vermez
Benim aracın birin de 9.2 inch Media ekranına torunum elindeki oyuncak metal arabayı attı uzerindeki koruyucu catladı yenısını aldım taktım sökerken koseden hafıf kaldırdım ve koruyucu cam anında cıktı

Söyle dusun bir cep telefonunun ekranını korumak için de aynı ürün u kullanıyoruz kırılınca cıkarıp atıyoruz yeni koruyucu cam takıyoruz
Alırken şuna dikkat edt ınce folı gıbı olan olmasın cam olarak gecenden al ve inan bana ekrana hiç zarar vermez
Benim aracın birin de 9.2 inch Media ekranına torunum elindeki oyuncak metal arabayı attı uzerindeki koruyucu catladı yenısını aldım taktım sökerken koseden hafıf kaldırdım ve koruyucu cam anında cıktı
Bu ürün cam gibi, aklımdaki soru işareti; bu ürünün yapışkan kalitesini bilmiyorum, uzun vadede panele sorun açarmı emin olamadım.
Telefon markalarına spigen buff gibi kaliteli markalar varda bunlarda da varmı bilemedim.
Sizin 9.2'' ekranın yüzeyi parlak, hayalet ekranların veya yeni kasalardaki ekranlar mat, o yüzden bir soru işareti kaldı.

Bu ürün cam gibi, aklımdaki soru işareti; bu ürünün yapışkan kalitesini bilmiyorum, uzun vadede panele sorun açarmı emin olamadım.
Telefon markalarına spigen buff gibi kaliteli markalar varda bunlarda da varmı bilemedim.
Sizin 9.2'' ekranın yüzeyi parlak, hayalet ekranların veya yeni kasalardaki ekranlar mat, o yüzden bir soru işareti kaldı.
Aslında bu cam koruyucusu alıp üstüne extra mat ppf çekilebilir hocam

Abilerim hayalet ekranımda çizikler vardı silmek maksadıyla temizledim ama ekran böyle oldu ne yapmak lazım tavsiyelerinizi bekliyorum
Ekli dosyayı görüntüle 76153
Evet abilerim ekranı komple cila yardımı ile silerek bu hale getirebildim belki cam koruyucu alıp mat ppf ile kaplayarak takabilirim. Yardımlarınız dan ötürü teşekkür ediyorum.

Ekli dosyalar

• 1000026268.jpg
    1000026268.jpg
    82.2 KB · Görüntüleme: 56
  • 1000026273.jpg
    1000026273.jpg
    79.5 KB · Görüntüleme: 57
Evet abilerim ekranı komple cila yardımı ile silerek bu hale getirebildim belki cam koruyucu alıp mat ppf ile kaplayarak takabilirim. Yardımlarınız dan ötürü teşekkür ediyorum.
Elinize sağlık hocam, iyi kurtarmışsınız. ppf uygulamayın bence, çünkü çok fazla ıslanıyor o kısımlar ppf uygularken, el işçiliğinize güveniyorsanız alın ya da hazır kesim ürünlerden alabilirsiniz. Ben de kaliteli bir ekran koruyucu arıyorum, alırsanız bizimle de paylaşırsanız sevinirim..

Nasıl yaptın abim. Tarif eder misin sana zahmet eline sağlık

Bu ekranlar en ufak bir darbede bile piksel kaybı olabılıyor
Özellikle ekran silinirken bastırmadan dolayıda
Yıkamacılar da kesınlıkle belırtmenız lagzım ekrana dokunmayın diye
Hayalet ekran takılı araçlarda hemen ekran koruyucu alıp takılmalı
Cam filmi felan la olacak şey deyil
Şahsen ben 2 aracım da da yıllardır kullanıyorum ve çok memnunum
çok mükemmel çözüm, aynı telefon ekranına uygulanan temperli cam araba ekranınan da olmalı

Cam ekran koruyucu aldım ama henüz takmadım.

Üstünde bayiden çıktığı gibi ince naylonu duruyor. Herhangi bariz kabarıklık olmadı. Fabrika çıkış naylonu uzun vade de ekrana sıkıntı yaratır mı ?

Geri
Üst Alt