Oguzhanx50
Üye
Selamun aleyküm cümleten daha önce golf 7.5 sahibiydim 2018 1.4 tsi satıp bugün 1.5 tsi golf aldım araçta 18 Dallas opsiyonu var birşeyi merak ettim 18 Dallas ile spor süslansiyonda geliyomu bilginiz varmı
1.5 ler bağımsız süspansiyon mu yanlış olmasın ben hepsi torsiyon biliyorumHayırlı olsun yeni aracınız.
R line dışında spor süspansiyon gelmez diye düşünüyorum.
Aracınız 1.5 olduğu için arkalar bağımsız süspansiyondur ama.
150 hp ve sonrası bağımsız vw de.1.5 ler bağımsız süspansiyon mu yanlış olmasın ben hepsi torsiyon biliyorum
Hepinize teşekkür ederim sağolun evet jant gerçekten çok hoşuma gitti bu renkte ayrı bi güzel duruyo biraz standart golften alcak gibi geldi önceki kasalarda mesela 18 durban alırsan mecbur spor süspansiyon alıyoduk aklıma ordan geldi
TeşekkürlerHayırlı olsun güle güle kullanın
Sagolun bir bakıcam o yaylara bakıma gittiğimde servise eğer varsa bende istiyorum daha güzel görüntü ve yol tutuş oluyoHayırlı olsun. Ben highline mk7.5 aracım için spor süspansiyon araştırması yaptığımda süspansiyonun fabrikasyon Rline ile aynı olduğunu, sadece yayların değişik parça numarasına sahip olduğunu farketmiştim.
Sizin aracınızın yayları spor değil gibi görünüyor. Servis bakımlı Rline bir aracın plakasından ilgili yayın kodunu öğrenerek sipariş düşebilirsiniz ben öyle yaptım memnunum. 18 sebring jantlarla görüntü daha iyi oldu 2cm kadar düşürdü ve sıkılaştı viraj tepkimelerinde.