Yeri aracım golf 8 1.5 tsi

Oguzhanx50

Üye
İsim
Oğuzhan dönmez
Selamun aleyküm cümleten daha önce golf 7.5 sahibiydim 2018 1.4 tsi satıp bugün 1.5 tsi golf aldım araçta 18 Dallas opsiyonu var birşeyi merak ettim 18 Dallas ile spor süslansiyonda geliyomu bilginiz varmı

Ekli dosyalar

• IMG_4676.jpeg
    IMG_4676.jpeg
    160.7 KB · Görüntüleme: 136

Hayırlı olsun yeni aracınız.

R line dışında spor süspansiyon gelmez diye düşünüyorum.

Aracınız 1.5 olduğu için arkalar bağımsız süspansiyondur ama.

Selamun aleyküm cümleten daha önce golf 7.5 sahibiydim 2018 1.4 tsi satıp bugün 1.5 tsi golf aldım araçta 18 Dallas opsiyonu var birşeyi merak ettim 18 Dallas ile spor süslansiyonda geliyomu bilginiz varmı

Hayırlı olsun yeni aracın arkadaşların dediği gibi spor süspansiyon sadece rline'da

Hayırlı olsun yeni aracınız.

R line dışında spor süspansiyon gelmez diye düşünüyorum.

Aracınız 1.5 olduğu için arkalar bağımsız süspansiyondur ama.
1.5 ler bağımsız süspansiyon mu yanlış olmasın ben hepsi torsiyon biliyorum

Hepinize teşekkür ederim sağolun evet jant gerçekten çok hoşuma gitti bu renkte ayrı bi güzel duruyo biraz standart golften alcak gibi geldi önceki kasalarda mesela 18 durban alırsan mecbur spor süspansiyon alıyoduk aklıma ordan geldi

Hepinize teşekkür ederim sağolun evet jant gerçekten çok hoşuma gitti bu renkte ayrı bi güzel duruyo biraz standart golften alcak gibi geldi önceki kasalarda mesela 18 durban alırsan mecbur spor süspansiyon alıyoduk aklıma ordan geldi

Aynen vw sağolsun ben rline ürettim spor model onu alın diyor:) benim olmazsa olmazım cam tavansız araç almam gibi bir şey kazasız belasız sürüşler...

Hayırlı olsun. Ben highline mk7.5 aracım için spor süspansiyon araştırması yaptığımda süspansiyonun fabrikasyon Rline ile aynı olduğunu, sadece yayların değişik parça numarasına sahip olduğunu farketmiştim.

Sizin aracınızın yayları spor değil gibi görünüyor. Servis bakımlı Rline bir aracın plakasından ilgili yayın kodunu öğrenerek sipariş düşebilirsiniz ben öyle yaptım memnunum. 18 sebring jantlarla görüntü daha iyi oldu 2cm kadar düşürdü ve sıkılaştı viraj tepkimelerinde.

Hayırlı olsun. Ben highline mk7.5 aracım için spor süspansiyon araştırması yaptığımda süspansiyonun fabrikasyon Rline ile aynı olduğunu, sadece yayların değişik parça numarasına sahip olduğunu farketmiştim.

Sizin aracınızın yayları spor değil gibi görünüyor. Servis bakımlı Rline bir aracın plakasından ilgili yayın kodunu öğrenerek sipariş düşebilirsiniz ben öyle yaptım memnunum. 18 sebring jantlarla görüntü daha iyi oldu 2cm kadar düşürdü ve sıkılaştı viraj tepkimelerinde.
Sagolun bir bakıcam o yaylara bakıma gittiğimde servise eğer varsa bende istiyorum daha güzel görüntü ve yol tutuş oluyo

1.5 rline aracımda spor süspansiyon çok gerekli birşey olmadığını anladım arkası biraz sert

Geri
Üst Alt