Yeri aracım golf 8 1.5 tsi

VW grubu, fabrikada ürtilen bir arabaya 18" jant takıp nasıl trafiğe spor süspansiyonsuz salıyor. Yani maliyeti düşürürmü bu saçmalık. O araba yolda nasıl tepki verecek fren mesafesi uzamayacak mı mesela yada virajlarda sağa sola yatmayacak mı insanı paniğe sokmayacak mı? Ya yemin ederim golf 8 den acayip soğudum.
Bu markanın mühendisliğine güveniyordum ta ki golf 8 çıkana dek.

Selamun aleyküm cümleten daha önce golf 7.5 sahibiydim 2018 1.4 tsi satıp bugün 1.5 tsi golf aldım araçta 18 Dallas opsiyonu var birşeyi merak ettim 18 Dallas ile spor süslansiyonda geliyomu bilginiz varmı
Hayırlı olsun.

Jantlar ayrı güzel hava katmış.

VW grubu, fabrikada ürtilen bir arabaya 18" jant takıp nasıl trafiğe spor süspansiyonsuz salıyor. Yani maliyeti düşürürmü bu saçmalık. O araba yolda nasıl tepki verecek fren mesafesi uzamayacak mı mesela yada virajlarda sağa sola yatmayacak mı insanı paniğe sokmayacak mı? Ya yemin ederim golf 8 den acayip soğudum.
Bu markanın mühendisliğine güveniyordum ta ki golf 8 çıkana dek.
Fren mesafesi gerçekten uzamış yanlız çok bariz belli araba 20 bin km de eski golfume nazaran hiç durmayacakmıs gibi hissettiriyor

Üstad hayırlı uğurlu olsun, sıfır mı aldınız kaça mal oldu acaba ?

Fren mesafesi gerçekten uzamış yanlız çok bariz belli araba 20 bin km de eski golfume nazaran hiç durmayacakmıs gibi hissettiriyor
eTsi dan dolayı fren hissiyatı öyle. Alışmak gerekiyor diyorlar.

sıkıntı olmaz mı duramadıktan sonra problem önce can sonra canan demişler fren tutmuyorsa ne can kalır ne canan

Merak ettim şu frenleme olayını. Bi arkadaş verse golf 8ini denesek?😬

Hayırlı olsun. Ben highline mk7.5 aracım için spor süspansiyon araştırması yaptığımda süspansiyonun fabrikasyon Rline ile aynı olduğunu, sadece yayların değişik parça numarasına sahip olduğunu farketmiştim.

Sizin aracınızın yayları spor değil gibi görünüyor. Servis bakımlı Rline bir aracın plakasından ilgili yayın kodunu öğrenerek sipariş düşebilirsiniz ben öyle yaptım memnunum. 18 sebring jantlarla görüntü daha iyi oldu 2cm kadar düşürdü ve sıkılaştı viraj tepkimelerinde.
Reis parça numarasını biliyor musunuz golf 8 spor yay ?

Geri
Üst Alt