Osmanozturk
Üye
Üzülerek keyifle kullandigim aracımı Ev almak için satma düsuncem var daha ilan girmedim.
Aracım 2016 higline bluemotion 1.6 tdi cam tavan,otomatik km: 99000
Aracı 2 bucuk sene önce 59 bin km’de ilk sahibinden aldım boya ve değşen yok tamamen orijinal sadece sol ön çamurluk boyasiz göcük düzeltme işlemi yapilmis ,önceki sahibi aracı fazla kullanmamış hatta sanrufu bile bir iki kere açtım demişti araci alirken tarcanlarda ekspertiz yaptirdim hersey dedigi gibi cikti.Ben ek olarak araca baya retrofit yaptirdim bir cok parçayi almanyadan kendim getirttim multimedya setini burdan aldim yakin zamanda ilan gireceğim fiyat konusunda herkesin malumu kafalar çok karisik.Higline ek olarak araca uyguladigim retrofitler;
Akü yeni degisti varta 70 amper
Orijinal hayalet ekran
Discovery pro mib 2.5 harman multimedya (9,2 ekran)video oynatmalı,pixel hatasiz
R direksiyon (orijinal almanyadan)
high logo geri görüş kamerası(orijinal)
Kör nokta algilama,parktan cikiş asistani(side assist)
Adaptif hiz sabitleme ACC (öndeki araca göre hiz ayari yapar
Front assist(çarpisma önleme)
Şerit takip asistani (lane assit)
Tabela okuma
uzun far asistani
Traffic jam assist(sıkışık trafik asistani
ışıkli yeni nesil dsg topuzu
Krom pedal seti
Car play,android oto,mirror link
Komple cam filmi cam tavan ve ön cam dahil
kaput ve farlar ppf kaplama
Aracım full yetkili servis bakımli son olarak 90 bin bakiminda daha vakti gelmemesine rağmen triger seti,devirdaim hersey degistirdim ön balatalar degisti fren hidroligi degisti bakimlari yapildi
Not: aklimdaki rakam ortalama 1.300
Aracım 2016 higline bluemotion 1.6 tdi cam tavan,otomatik km: 99000
Aracı 2 bucuk sene önce 59 bin km’de ilk sahibinden aldım boya ve değşen yok tamamen orijinal sadece sol ön çamurluk boyasiz göcük düzeltme işlemi yapilmis ,önceki sahibi aracı fazla kullanmamış hatta sanrufu bile bir iki kere açtım demişti araci alirken tarcanlarda ekspertiz yaptirdim hersey dedigi gibi cikti.Ben ek olarak araca baya retrofit yaptirdim bir cok parçayi almanyadan kendim getirttim multimedya setini burdan aldim yakin zamanda ilan gireceğim fiyat konusunda herkesin malumu kafalar çok karisik.Higline ek olarak araca uyguladigim retrofitler;
Akü yeni degisti varta 70 amper
Orijinal hayalet ekran
Discovery pro mib 2.5 harman multimedya (9,2 ekran)video oynatmalı,pixel hatasiz
R direksiyon (orijinal almanyadan)
high logo geri görüş kamerası(orijinal)
Kör nokta algilama,parktan cikiş asistani(side assist)
Adaptif hiz sabitleme ACC (öndeki araca göre hiz ayari yapar
Front assist(çarpisma önleme)
Şerit takip asistani (lane assit)
Tabela okuma
uzun far asistani
Traffic jam assist(sıkışık trafik asistani
ışıkli yeni nesil dsg topuzu
Krom pedal seti
Car play,android oto,mirror link
Komple cam filmi cam tavan ve ön cam dahil
kaput ve farlar ppf kaplama
Aracım full yetkili servis bakımli son olarak 90 bin bakiminda daha vakti gelmemesine rağmen triger seti,devirdaim hersey degistirdim ön balatalar degisti fren hidroligi degisti bakimlari yapildi
Not: aklimdaki rakam ortalama 1.300
Ekli dosyalar
-
IMG_0858.jpeg213.6 KB · Görüntüleme: 87
-
IMG_0857.jpeg237.8 KB · Görüntüleme: 83
-
IMG_0838.jpeg183.8 KB · Görüntüleme: 79
-
AA1CD1ED-EAD7-4380-82ED-077960CB8CA2.jpeg53.5 KB · Görüntüleme: 80
-
IMG_5072.jpeg156.1 KB · Görüntüleme: 84