Sağolasın süpermiş bakalım kaç günde gelecek...
Sizin linki görünce aynısını ben de aldım dün ve bugün geldi. Çok büyük geldi ve sığmadı gibi geldi bana. Alt kısmını o kadar içeri doğru sokmayı deneyeyim yarın.
Herhalde sonuncuyu ben almışım demek Çok büyük geldi bana, araç içinde muhafaza etmek zor gibi geldi bana.Benimkini satıcı iptal etti anlamadım para da iade oldu yarın koçtaştan normalinden alıcam...
Aynı tereddütten dolayı ben de güneşlik kullanamıyorumBen de aynı linkten 2 gün önce almıştım. dün geldi denedim, tam oturdu yerine.
Fakat bir problemim var, araçta ön kamera var şu sürekli kayıt yapanlardan. Güneşliği yerine taktığımda parlak tarafı kameraya bakıyor, sıcak ve güneşli zamanlarda bu şekilde kameraya bir zararı olur mu? Normal ısındığından daha fazla ısınacak sanki?
Alt kısmı biraz içeri giriyor, teller esnek, kırılma falan olmuyor, yuvarlak şekilde katlanıyor, şimdilik memnunun bakalımSizin linki görünce aynısını ben de aldım dün ve bugün geldi. Çok büyük geldi ve sığmadı gibi geldi bana. Alt kısmını o kadar içeri doğru sokmayı deneyeyim yarın.
tabi kişisel tercih hocam, sadece şeyi merak ettim. Ürün 2 saniyede katlanıp 2 avuç boyutunda bir boyuta düşüyor. Biraz daha küçülse cebe girecek. Araç içinde saklamak sizin için neden zor?Açıkçası ben beğenmedim ve iade ettim. Çok büyük ve araç içinde saklamak zor.
Evet ya fiyatı çok pahalılanmış hakkaten. O eski tip olanları da aynaya bağlayınca oldukça işe yarıyor bence. Mantıklı kararHem fiyatı pahalı gelmişti zaten. Hem de kıvırıp küçültme işini tam beceremedim Bende eski tip katlanır olanlardan var, ondan devam edeceğim.
Degisik sifir kutusunda var elimde aksam foto atarim hocam
At bakalım nasıl bişey )))Degisik sifir kutusunda var elimde aksam foto atarim hocam
FİyatBenzerini satiyorum sifir kutusunda ihtiyaci olan varsa