EttimTakip.
Konuya yazılanları takip etme amacıyla yazdım hocam. Ben birkaç parça almıştım by akıllı garage var avrupada bir ona sorabilirsin instagram üzerinden güvenilir eski esnaf.
Vag aksesuar diye bir yer vardı, ismi tam olarak böylemi yazılıyor bilmiyorum, Youtube daki Oğuzhan abi falan da gitmişti Passat için.Arkadaşlar selam İstanbul tercihen avrupa tarafında sy marka 7.5 j far taktırabileceğim bir yer arıyorum bilenler yardımcı olabilirse sevinirim.
İstanbul’da Şuan kampanyada stgaraj var ben aldım sy marka 9500tl. Bursadayım ürünü kendim montajını yaptım güzel ürün tavsiye ederimArkadaşlar selam İstanbul tercihen avrupa tarafında sy marka 7.5 j far taktırabileceğim bir yer arıyorum bilenler yardımcı olabilirse sevinirim.
kısa far ledi dahil fiyat mı ve ne taktınız?İstanbul’da Şuan kampanyada stgaraj var ben aldım sy marka 9500tl. Bursadayım ürünü kendim montajını yaptım güzel ürün tavsiye ederim
https://www.golftutkusu.com/topic/20277-led-j-farlar-tamamlandi/Arkadaşlar selam İstanbul tercihen avrupa tarafında sy marka 7.5 j far taktırabileceğim bir yer arıyorum bilenler yardımcı olabilirse sevinirim.
Kısalar dahil değil uzunlar kendinden vardı sadece kısları kendim aldım. Photon ultimate aldım aşırı aşırı memnunum tavsiye ederimkısa far ledi dahil fiyat mı ve ne taktınız?
Dediğiniz yerde buldum öneri için teşekkürlerİstanbul’da Şuan kampanyada stgaraj var ben aldım sy marka 9500tl. Bursadayım ürünü kendim montajını yaptım güzel ürün tavsiye ederim
Ne demek hayırlı olsunDediğiniz yerde buldum öneri için teşekkürler
ultimate serisi olurmu photonun yoksa önerdiğiniz başka bir modeli varmı benim şuan halojenlerde photon mono var memnunum genel anlamdahttps://www.golftutkusu.com/topic/20277-led-j-farlar-tamamlandi/
Tek tavsiyem ppf kaplatacaksanız içerisine photon milestone serisi dışında led takın yoksa far içerisinde ısınma çıkamadığından buğulanma yapıyor....
hayırlı olsun, far oturma durumu vs nasıl girinti çıkıntı çok varmı bende düşünüyorum birde piyasada kendinden ledli olanları almayın diyorlar genelde ampulünü kendiniz ayrı alın diyorlar siz nasıl yaptınızİstanbul’da Şuan kampanyada stgaraj var ben aldım sy marka 9500tl. Bursadayım ürünü kendim montajını yaptım güzel ürün tavsiye ederim
Uzunlarda kendinden var kısaları siz alıyorsunuz ve ayar yaparsan tam Orjinal gibi oturuyor ayar yapmam 1 saatimi aldı ama hiç boşluk vs yok çok iyi olduhayırlı olsun, far oturma durumu vs nasıl girinti çıkıntı çok varmı bende düşünüyorum birde piyasada kendinden ledli olanları almayın diyorlar genelde ampulünü kendiniz ayrı alın diyorlar siz nasıl yaptınız