SY marka Golf 7.5 far

Devineta

Üye
İsim
Mert
Araç
Golf 7.5
Arkadaşlar selam İstanbul tercihen avrupa tarafında sy marka 7.5 j far taktırabileceğim bir yer arıyorum bilenler yardımcı olabilirse sevinirim.

Konuya yazılanları takip etme amacıyla yazdım hocam. Ben birkaç parça almıştım by akıllı garage var avrupada bir ona sorabilirsin instagram üzerinden güvenilir eski esnaf.

Arkadaşlar selam İstanbul tercihen avrupa tarafında sy marka 7.5 j far taktırabileceğim bir yer arıyorum bilenler yardımcı olabilirse sevinirim.
Vag aksesuar diye bir yer vardı, ismi tam olarak böylemi yazılıyor bilmiyorum, Youtube daki Oğuzhan abi falan da gitmişti Passat için.

İstanbul’da Şuan kampanyada stgaraj var ben aldım sy marka 9500tl. Bursadayım ürünü kendim montajını yaptım güzel ürün tavsiye ederim

Ekli dosyalar

• IMG_4126_jpg.jpeg
    IMG_4126_jpg.jpeg
    174 KB · Görüntüleme: 95
  • IMG_4105_jpg.jpeg
    IMG_4105_jpg.jpeg
    165.4 KB · Görüntüleme: 95
İstanbul’da Şuan kampanyada stgaraj var ben aldım sy marka 9500tl. Bursadayım ürünü kendim montajını yaptım güzel ürün tavsiye ederim
kısa far ledi dahil fiyat mı ve ne taktınız?

hayırlı olsun, far oturma durumu vs nasıl girinti çıkıntı çok varmı bende düşünüyorum birde piyasada kendinden ledli olanları almayın diyorlar genelde ampulünü kendiniz ayrı alın diyorlar siz nasıl yaptınız

hayırlı olsun, far oturma durumu vs nasıl girinti çıkıntı çok varmı bende düşünüyorum birde piyasada kendinden ledli olanları almayın diyorlar genelde ampulünü kendiniz ayrı alın diyorlar siz nasıl yaptınız
Uzunlarda kendinden var kısaları siz alıyorsunuz ve ayar yaparsan tam Orjinal gibi oturuyor ayar yapmam 1 saatimi aldı ama hiç boşluk vs yok çok iyi oldu

Geri
Üst Alt