Photon katana edition almanı tavsiye ederim. Ufuk çizgisi ve aydınlatma çok çok iyi .ultimate serisi olurmu photonun yoksa önerdiğiniz başka bir modeli varmı benim şuan halojenlerde photon mono var memnunum genel anlamda
Photon katana edition almanı tavsiye ederim. Ufuk çizgisi ve aydınlatma çok çok iyi .ultimate serisi olurmu photonun yoksa önerdiğiniz başka bir modeli varmı benim şuan halojenlerde photon mono var memnunum genel anlamda
Ultimate yeterlidir. Mono ile Zero serileri beklenen performansı sergilemez pek. Photonda sisler haricinde Ultimate ve Milestone harici tercih etmenizi önermem sorunsuzluk açısından da.... PPF'i söktürdükten sonra Milestone Black Edition'a geçiş yaptım. Performansı lazer far ile karşılaştırılabilir bir ışık süzülme açısı var diyebilirim.ultimate serisi olurmu photonun yoksa önerdiğiniz başka bir modeli varmı benim şuan halojenlerde photon mono var memnunum genel anlamda
Tamamdır, ozaman j led far aldıktan sonra ilk iş ppf kaplama sonra photon ultimate ampul peki kimden ve nereden almalıyım farları varmı öneriniz İstanbulda ikamet ediyorumUltimate yeterlidir. Mono ile Zero serileri beklenen performansı sergilemez pek. Photonda sisler haricinde Ultimate ve Milestone harici tercih etmenizi önermem sorunsuzluk açısından da.... PPF'i söktürdükten sonra Milestone Black Edition'a geçiş yaptım. Performansı lazer far ile karşılaştırılabilir bir ışık süzülme açısı var diyebilirim.
https://fardoktoru.com/oto-led-ampu...timate-led/h7-led-xenon-photon-ultimate-plus3Tamamdır, ozaman j led far aldıktan sonra ilk iş ppf kaplama sonra photon ultimate ampul peki kimden ve nereden almalıyım farları varmı öneriniz İstanbulda ikamet ediyorum
j farlarla ilgili sormuştum aslında güvenilir satıcıya güncel olarak kimden alabilirim bu arada photon ile ilgili satıcı tavsiyeniz için ayrıca teşekkürlerhttps://fardoktoru.com/oto-led-ampu...timate-led/h7-led-xenon-photon-ultimate-plus3
Ankara'da yeri. Güvenilir, garanti süresinde direk değişim yapan yerdir. İnternetten satın alabilirsiniz. Test edip yolluyorlar zaten sizlere. En son baktığımda plus 3 serisi çıkmıştı şimdi plus 5 serisi piyasada olmuş. Güncelleştirilmiş hali oluyor. Yalnız ultimate serileri buz beyazı renginde olur. Milestone serileri tam beyaz bi led araçlarda ki renkte olur aklınızda da bulunsun.
Hocam İstanbul beyaz garage çok dürüst güvenilir esnaftir 5 ay önce kendi golf ume aldım hiç sorunsuz alışveriş yaptık sitede de bir çok arkadaş kendilerinden alışveriş yapmıştır ben şiddetle oneririmj farlarla ilgili sormuştum aslında güvenilir satıcıya güncel olarak kimden alabilirim bu arada photon ile ilgili satıcı tavsiyeniz için ayrıca teşekkürler
teşekkür ederimHocam İstanbul beyaz garage çok dürüst güvenilir esnaftir 5 ay önce kendi golf ume aldım hiç sorunsuz alışveriş yaptık sitede de bir çok arkadaş kendilerinden alışveriş yapmıştır ben şiddetle oneririm
Fiyat öğrenebilir miyim ?Photon ve J led ikisi de mevcut.
Direkt olarak dükkanlarına da gittim, işini yapan yapan bir yer, iade konusunda falanda çok iyilerdi.https://fardoktoru.com/oto-led-ampu...timate-led/h7-led-xenon-photon-ultimate-plus3
Ankara'da yeri. Güvenilir, garanti süresinde direk değişim yapan yerdir. İnternetten satın alabilirsiniz. Test edip yolluyorlar zaten sizlere. En son baktığımda plus 3 serisi çıkmıştı şimdi plus 5 serisi piyasada olmuş. Güncelleştirilmiş hali oluyor. Yalnız ultimate serileri buz beyazı renginde olur. Milestone serileri tam beyaz bi led araçlarda ki renkte olur aklınızda da bulunsun.
merhabalar beyaz garagedan taktırdıgınız j farlar içi dolu şekilde miydi? eğer doluysa sonradan ampulleri değiştirmek için bir engel var mı ?Hocam İstanbul beyaz garage çok dürüst güvenilir esnaftir 5 ay önce kendi golf ume aldım hiç sorunsuz alışveriş yaptık sitede de bir çok arkadaş kendilerinden alışveriş yapmıştır ben şiddetle oneririm
Merhaba hocam uzunlar dolu kısalar boş şekilde geliyor kısalar için kaliteli bir LED ampul almanız halinde harika bir aydınlatma lerformansi sağlıyor uzunlara gerek bile kalmıyor uzunlar sabit hicbir şekilde degismiyormerhabalar beyaz garagedan taktırdıgınız j farlar içi dolu şekilde miydi? eğer doluysa sonradan ampulleri değiştirmek için bir engel var mı ?