Tasd3mir
Üye
2013 122 bg 1.4 tsi dsg comfort kullandım memnundum sadece rolanti titremesi oluyordu arada genelde cogundada gözüküyor o o sorun 125 bg lerde var mı bilmiyorum ama benim canımı sıkmıştı bende park sensörü anahtarsız çalıştırma gibi şeyler yoktu simdi 1.0 tsi comfort var yine dsg park sensörleri mevcut gerisi aynı diyebilirim motor 3 silindir başta 30 saniye gibi bi zaman sesli çalışıyor sonra normal 1.4 gibi bastın mı kafayı tam arkaya yaslamıyor ama öyle birşey aramıyorsan onada alışıyorsun ben model yükseltip km düşürmek için değiştirmiştim ama motor dışında aramıyorum 1.4 üArkadaşlar Cümleten selamun aleykum.
Buna benzer konuları inceledim ama tam sorumun cevabını bulamadım.
Daha önce 2008 1.4 tsi 140 hp manuel Golf kullandım ve performansından çok memnundum.
Şimdi iki araç var karşımda. İkisinin de Km ve Tramer'leri hemen hemen aynı. Sadece donanım ve Yıl farkı var. Fiyatlarda aynı sayılır.
-2018 1.0 comfort paket ortalama 100 bin km .
(Ekstra donanım yok. Sadece kararan dikiz aynası var.)
-2016 1.4 125 hp yine comfort paket ve 102 bin de.
(Ekstra anahtarsız giriş-çalıştırma, ön-arka park sensörü, 17 inc jantlar, ışık ve yağmur sensörü gibi donanımlar var. Bir de farkeder mi bilmiyorum ama 2016 olanın arka bagajda bluemotion yazıyor. )
İki araçta da sunroof yok. İki aracında fiyatı hemen hemen aynı sayılır.
İkisi de görünüşte temiz görünüyor.
Kafam allak bullak oldu. Bu kararsızlık ne zor şeymiş böyle.
Gönlüm 1.4 ten yana doğru evriliyor ama diğerinin 7.5 olması ve daha yeni ve güncel motor olması beni geri döndürüyor.
Lütfen yardımcı olun ne yapmak gerekir ?