Konu ile ilgili kendi tecrübemi paylaşmak istiyorum,
Gündüz Led'leri için muhtemelen bir çok arkadaşım gibi bende photon marka bu üründen aldım. ( Benim aldığım model: 6000K PH7037 CB Exclusive serie )
Araca takdıkdan sonra bazen haftada bir bazen de iki günde bir arıza lambası yakıyordu. Kontağı kapatıp açınca hata düzeliyor, led'lere baktığımda da normal şekilde yanıyorlardı. arıza lambası söndüğü için bu şekil kullandım bende. Yaklaşık 2 ay sonra arıza lambası sönmez oldu ve Led'lerden birinin de yanmadığını fark ettim. Ledleri yerinden çıkartım ve durum aşağıdaki resimdeki gibiydi, ayrıca yerlerinden sökerken zorlandım çünkü çok ısınmışlardı.
Isıdan dolayı resimde sağ taraftakinin fiziki şekli bile kaymış ve üzerindeki küçük ledler yerinden kaymış vede düşmüş.
Ekli dosyayı görüntüle 15417
Belki benim kullandığım modelde sıkıntı vardır! veya bana gelen üründe problem varmıştır! bilemiyorum ama durum böyle. ( Kullanıp da sıkıntı yaşayan veya yaşamayan arkadaşların yorumlarıda etkili olacaktır )
Sonrasında başka marka almaya karar verdim ve aşağıda resimde görünen üründen aldım.
Şahsi fikrim bu Led daha iyi, Çünkü;
1- ısınmıyor ( önceki tecrübemden dolayı söküp kontrol ettim )
2- Bu ledler daha parlak geldi bana. Önceki led'ler ile gündüz trafik'de önünüzdeki aracın arkasında herhangi bir yansıma göremez iken, bu ledler ile önümdeki aracın arkasından gündüz ledlerimin yandığının yansımasını görebiliyorum
Ekli dosyayı görüntüle 15419
Saygılar,