başka bir golf te kullanmuşsınızdır herhalde bu amortisör sertliğini kıyas yapmak için durduk yere masraf yapmayın çünkü arkalar torsiyon çubuğu olduğu için her türlü zıplatır bu normal bir durum
fiyat çok iyi bence de hocam. Sizle aynı görüşeyim en son bakımda disk balata takımlarının değişmesi gerekti servis eko seri takıyormuş eğer belirtmezsek fiyatı uygun diye, onda bile orijinal parça taktırttım filtreleri dahil. O sebeple konfor anlamında ben de orijinalden yanayım. Araç 2014 olduğu için yaştan da bir miktar indirim yapıyorlar zaten. Hazirandan bu yana çok oynayacağını sanmam fiyatınHaziran başında servisten bir sürü işlem için fiyat almıştım hocam. Amortisör ile ilgili olan kalemleri ekliyorum;
5Q0413023HJ AMORTİSÖR 2,00 Ad. 6.634,52 TL
5Q0513049CQ AMORTİSÖR 2,00 Ad. 5.637,54 TL
40852050 Porya tasiyici sokuldu ve takildi 3.240,00 TL
40902050 Amortisor sokuldu ve takildi 900,00 TL
42932050 Amortisor sokuldu ve takildi 1.260,00 TL
44052004 Teker sokuldu ve takildi 900,00 TL
66762050 Arka davlumbaz sokuldu ve takildi 603,00 TL
44950300 Arac on ve arka olculdu 1.620,00 TL
Toplam: 20.794 TL
%30 İskontolu Fiyat: 14.555 TL
%20 KDV Dahil: 17.466 TL
Bilgilendirme için teşekkürler hocam ama şu arabaya yan sanayi takıp mutlu olduğum hiçbir parça olmadı. Amortisör gibi konforun yanında yol tutuşu direkt etkileyen bir parça için Monroe tercih edemeyeceğim şahsen.
Hocam amortisörlerle ilgili bir şey yaptınız mı?fiyat çok iyi bence de hocam. Sizle aynı görüşeyim en son bakımda disk balata takımlarının değişmesi gerekti servis eko seri takıyormuş eğer belirtmezsek fiyatı uygun diye, onda bile orijinal parça taktırttım filtreleri dahil. O sebeple konfor anlamında ben de orijinalden yanayım. Araç 2014 olduğu için yaştan da bir miktar indirim yapıyorlar zaten. Hazirandan bu yana çok oynayacağını sanmam fiyatın
Hocam tam da dün aracımı dışarıda bulduğum bir ustada yaptırıp teslim aldım. 3 gün kaldı triger, amartisörler, baskı balata, şanzıman yağı, aks körükleri, disk balata vb değişti de değişti. Bu işlemler için esenyurt doğuş otoyu tercih edecektim ama son zamanlarda yaklaşımları çok ilgisiz ve alakasız. Ayrıca öncesinde verdikleri işçilik dahil dedikleri fiyatta sonradan işçilik dahil değil diyip 1.5-2 katı fiyat çektiler ayrıca Aracın 2 hafta belki de duruma göre daha fazla kalacağından söz ettiler. Ben dışardan bulduğum vworhanusta çözüm otomotivde yaptırdım bu işlemleri diğer parçalar hariç ön ve arka amartisörlerimi toplamda 23bine değiştirdim. Monroe marka kullanmış iyi olduğunu belirtti. Tavsiye ederim ilgi alakaları güzel servisten daha ilgiler desem tam yeridir. He belki servisle aynı fiyata gelecekti ama dediğim gibi full yetkili servis bakımlı aracımı tam da yetkili servisin ilgisizliği yüzünden tercih etmedim. Bu arada arka amartisörlerim sağlammış ama ben değiştimi hepsi takım değişsin diye 4’ ünü birden değiştirdim.Hocam amortisörlerle ilgili bir şey yaptınız mı?
Birkaç gün önce servisten 4 amortisör değişimi için tekrar fiyat aldım %30 iskonto dahil 20.000 tl dediler.