Golf 7.5 Şakırdama Sorunu

170.000 km de enjektörleri komple değiştirmiş biri olarak, bence aracı iyi bir enjektörcüye çekin (ben bosch yetkili enjektörcüye çekmiştim ) önce araç üzerinde değerlere bakıyolar sonra söküp test cihazına bağlıyolar bu cihazda aşamalı olarak bir test sistemi var herhangi bir aşamada testi geçemezse başarısız olarak rapor veriyor. Duruma göre meme değişimi ( tamir ) yada durumunuz varsa komple set değiştirirsiniz. Aracın deposuna sürekli katkı koymak bana çok sağlıklı gelmiyor tabi ama araç sizin. iyi günler
Ben götürdüm hocam çok sesiz gayet normal dedi şuanda sadece soğukken yapıyor

Dediğiniz gibi yatmış araba vesaire, depoyu hep full kullanmaya çalışın, çeyrek depo altına düşmeden güvendiğiniz yerden temin edin. Belki de kötü mazot aldınız. Bende kışın nefret eder şekilde şakırdıyordu, yaza doğru bakım , yakıt katkısı vesaire şuan normal enjektör sesi geliyor şakırdama çok çok hafif bazen olabiliyor soğukken. Ülkemizdeki yakıt kalitesiyle sağlam enjektör varsa tebrik ederim. Ek olarak bende stage 1 yazılım var fakat yazılımdan önce de bu sorunu yaşıyordum. Benim aracım da 1 sene civarı yatmış bir araçtı.. Bir de dpf dolunca enjektörler yoruluyor sürekli rejenerasyondan uzun yol yapılmıyorsa ara sıra yüksek devir sabit gitmek gerekiyor 2 hafta önce yapmıştım araba rahatladı,rejenerasyona sık giriyordu.
Bide hocam sizde araçta uğultu var mı? Kontak açar açmaz başlıyor sanki beyin sesi gibi vuuuuuu diye ses geliyor kimisi mazot pompası diyor kimisi başka bişey acaba normal midir

Bide hocam sizde araçta uğultu var mı? Kontak açar açmaz başlıyor sanki beyin sesi gibi vuuuuuu diye ses geliyor kimisi mazot pompası diyor kimisi başka bişey acaba normal midir
Hayır

Geri
Üst Alt