Kaza, tamir fikir alma

ASword

Üye
İsim
ANIL
Herkese iyi akşamlar. Bugün maalesef üzücü bir kaza geçirdim. Arabama arkadan gelip çarptılar. Yarın kaskodan ne yapılır bakıcam ama sizlerin fikrini almak istedim. Ne yaptirmami tavsiye edersiniz. Satarken değeri ne kadar düşürür?

Ekli dosyalar

• 1000089732.jpg
    1000089732.jpg
    135.3 KB · Görüntüleme: 109
  • 1000089730.jpg
    1000089730.jpg
    173.2 KB · Görüntüleme: 106
  • 1000089731.jpg
    1000089731.jpg
    146.2 KB · Görüntüleme: 106

Geçmiş olsun. İyi bir göçükçü çamurluğu düzeltir. Tampon da tamir edilir. Ben olsam bu yolu izlerdim
Hocam arka tamponda delik var bu arada (Plastik). Vida çıktı. Korkum teker üstündeki hasar derin biraz. Boya sonradan atmaz mı?

Son düzenleme:
Herkese iyi akşamlar. Bugün maalesef üzücü bir kaza geçirdim. Arabama arkadan gelip çarptılar. Yarın kaskodan ne yapılır bakıcam ama sizlerin fikrini almak istedim. Ne yaptirmami tavsiye edersiniz. Satarken değeri ne kadar düşürür?
Öncelikle geçmiş olsun , gözünüzü korkutmak istemem ama ilk etapta bir rotcuya gidip arka dingil ve jantta eğrilme var mı baktırmakta fayda var. İnşallah yoktur ama , olması durumunda yerinizde olsam servise bırakırdım.

Öyle çok korkulacak bir kaza değil şükür. Kafanız rahat olsun, önce iyi bir göçük uzmanı baksın sonra rodçuya giderek içeride dingil veya rod tarafında sorun var mı sorgulatın.

Geçmiş olsun...
Arkadaşlara aynen katılıyorum...

Ne kadar tutacak bir öğren ciddi manada ücret istenebilir malüm ekonomi ve hırçın esnaflar...

örneğin tamponu kaça tamir edecekler sonra internetten bak ikitelli yüzlerde sökme çıkmacı doku onlardan fiyat at...

Hatta bu işlerden önce bemce istanbuldasın diyerek yorum yapıyorum bizim fatih usta ile görüş emin ol tanıdığın ustadan daha çok bilgi verecektir ve yardımcı olacaktır sana tavsiye...

Son düzenleme:
Geçmiş olsun, korkulacak kadar büyük bir değer kaybı olmaz, göçükçüye gidip tamponuda tamir ettirirdim ben.

Geçmiş olsun. İyi bir göçükçü çamurluğu düzeltir. Tampon da tamir edilir. Ben olsam bu yolu izlerdim
Bende bu yolu yavisye ederim.Diğer türlü serviste çok yüksek hasar kaydı çıkabilir

Bakın bunu buldum fiyatta çok uygun bir görüşün derim sanırım aracınız golf 7
Daha da var https://www.sahibinden.com/otomotiv...query_text=golf+7+arka+tampon&address_city=34

Ekli dosyayı görüntüle 77411

aynen söylemek istediğim bu ben şahsen yerinde olsam gider tampon alırım takarım arabama...
çamurluk içinde tamirciye giderim çekiçle de düzeltirim artık oluyorsa ne gerek var tampon tamiri boyası bir tampon boyatmak en az 3bin...

kasko neden var anlamıyorum ben olsam direk servise verir geçerim.

Kaskom var diye kapıdaki bir karışlık çizik için servise götürdüm.
1-2 sene sonra yaptıkları astarla boya kustu, sağlam işçilik aramayın yetkili serviste..

Kaskom var diye kapıdaki bir karışlık çizik için servise götürdüm.
1-2 sene sonra yaptıkları astarla boya kustu, sağlam işçilik aramayın yetkili serviste..
1-2 sene sonra kustuysa tekrar götürseydiniz, yaptıkları işi düzeltmek zorundalar. 2 sene parça ve işçilik garantisi olması lazım.

Geçmiş olsun, tamamen aynı şekilde yalnız bende çamurluk ağzı düz şekilde daha çok hasarlıydı, geçen sene 36.000 tramerle Doğuş oto' da yapıldı. Çamurluk tamamen boyandı ve tampon değişti. Tavsiyem göçükcüye düzelttirmeniz gereksiz tramer yazdırmayın.

Merhabalar tekrar. Kaskodan sanayide yaptırmaya karar verdim. Far da kırık çıktı. 30 35 arası yazdılar. Tampon tamir ve lokal boya. Çamurluk boyasiz göçük düzeltme. İz kalır dediler ama boyasiz olduğundan değer kaybım olmaz diye düşündüm. çizgi kısmı.
Bu arada servise de sordum. Erel çamurluğu kesip kaynatmaktan bahsetti. Bir de 5 hafta araç yatacak dedi. Fiyat bile sormadım.

Ekli dosyalar

• 1000089930.jpg
    1000089930.jpg
    43.6 KB · Görüntüleme: 34
Son düzenleme:

Geri
Üst Alt