Herkese iyi akşamlar. Bugün maalesef üzücü bir kaza geçirdim. Arabama arkadan gelip çarptılar. Yarın kaskodan ne yapılır bakıcam ama sizlerin fikrini almak istedim. Ne yaptirmami tavsiye edersiniz. Satarken değeri ne kadar düşürür?
Hocam arka tamponda delik var bu arada (Plastik). Vida çıktı. Korkum teker üstündeki hasar derin biraz. Boya sonradan atmaz mı?Geçmiş olsun. İyi bir göçükçü çamurluğu düzeltir. Tampon da tamir edilir. Ben olsam bu yolu izlerdim
Öncelikle geçmiş olsun , gözünüzü korkutmak istemem ama ilk etapta bir rotcuya gidip arka dingil ve jantta eğrilme var mı baktırmakta fayda var. İnşallah yoktur ama , olması durumunda yerinizde olsam servise bırakırdım.Herkese iyi akşamlar. Bugün maalesef üzücü bir kaza geçirdim. Arabama arkadan gelip çarptılar. Yarın kaskodan ne yapılır bakıcam ama sizlerin fikrini almak istedim. Ne yaptirmami tavsiye edersiniz. Satarken değeri ne kadar düşürür?
Herkese iyi akşamlar. Bugün maalesef üzücü bir kaza geçirdim. Arabama arkadan gelip çarptılar. Yarın kaskodan ne yapılır bakıcam ama sizlerin fikrini almak istedim. Ne yaptirmami tavsiye edersiniz. Satarken değeri ne kadar düşürür?
Bende bu yolu yavisye ederim.Diğer türlü serviste çok yüksek hasar kaydı çıkabilirGeçmiş olsun. İyi bir göçükçü çamurluğu düzeltir. Tampon da tamir edilir. Ben olsam bu yolu izlerdim
Bakın bunu buldum fiyatta çok uygun bir görüşün derim sanırım aracınız golf 7
Daha da var https://www.sahibinden.com/otomotiv...query_text=golf+7+arka+tampon&address_city=34
Ekli dosyayı görüntüle 77411
1-2 sene sonra kustuysa tekrar götürseydiniz, yaptıkları işi düzeltmek zorundalar. 2 sene parça ve işçilik garantisi olması lazım.Kaskom var diye kapıdaki bir karışlık çizik için servise götürdüm.
1-2 sene sonra yaptıkları astarla boya kustu, sağlam işçilik aramayın yetkili serviste..