Kaza, tamir fikir alma

Merhabalar tekrar. Kaskodan sanayide yaptırmaya karar verdim. Far da kırık çıktı. 30 35 arası yazdılar. Tampon tamir ve lokal boya. Çamurluk boyasiz göçük düzeltme. İz kalır dediler ama boyasiz olduğundan değer kaybım olmaz diye düşündüm. çizgi kısmı.
Bu arada servise de sordum. Erel çamurluğu kesip kaynatmaktan bahsetti. Bir de 5 hafta araç yatacak dedi. Fiyat bile sormadım.

Hayırlısı olsun...

Benim anlamadığım senin araca şimdi vurdu başka araç, kaza tespit tutanağı tutmadın mı...

madem dışarıda yaptırıyorsun karşı tarafın sigortasından zaten ödenecek, kaskoyu neden devreye alıyorsun...

dışarıda yaptıracağın zaman kullanılan malzemelerin orjinal olmasına dikkat et genelde yan sanayi ürün kullanıyorlar...

ve işlem bitince araç değer kaybı için işlem başlatmayı unutma karşı taraftan ücret alacaksın...

Zor işler.

Kaza yapmıycaksın
Araban hiç bozulmayacak yetkili servisin eline + sanayiye düşmeyeceksin
Trafik cezası Hic yemeyeceksin
Trafikte çakal çukallarla kavga gürültü etmeden hergün laylaylom işine gidip geleceksin
Park yeri aradığında depresyona girmeden şaaak hemen bi boş yer bulacaksın
Hanımın varsa arabada dırdır tantana etmeyecek
Dolu yagarsa araban hasar almayacak
Sel olursa arabanı sel alıp götürmeyecek

Eger bu sekilde şanslı isen ve hayat akıyorsa ne güzel!

Zor işler.

Kaza yapmıycaksın
Araban hiç bozulmayacak yetkili servisin eline + sanayiye düşmeyeceksin
Trafik cezası Hic yemeyeceksin
Trafikte çakal çukallarla kavga gürültü etmeden hergün laylaylom işine gidip geleceksin
Park yeri aradığında depresyona girmeden şaaak hemen bi boş yer bulacaksın
Hanımın varsa arabada dırdır tantana etmeyecek
Dolu yagarsa araban hasar almayacak
Sel olursa arabanı sel alıp götürmeyecek

Eger bu sekilde şanslı isen ve hayat akıyorsa ne güzel!

Benim bu benim😇

Hayırlısı olsun...

Benim anlamadığım senin araca şimdi vurdu başka araç, kaza tespit tutanağı tutmadın mı...

madem dışarıda yaptırıyorsun karşı tarafın sigortasından zaten ödenecek, kaskoyu neden devreye alıyorsun...

dışarıda yaptıracağın zaman kullanılan malzemelerin orjinal olmasına dikkat et genelde yan sanayi ürün kullanıyorlar...

ve işlem bitince araç değer kaybı için işlem başlatmayı unutma karşı taraftan ücret alacaksın...
Hocam tutanak tuttuk. Fakat sağdan yola çıkan taraf ben olduğum için suçlu ben çıkacakmışım. Bu durumda değer kaybı için başvuramıyorum. Bence karşı tarafın hatası ama kanunen böyleymiş dediler. Göreceğiz. Bu yüzden kaskodan yaptırıyorum. Kaskom dışarıdan yaptırmayı karşılıyor. Parçaları kasko gönderiyor onlar takıyormuş. Ama dikkat ederim baktırırım parça koduna.

Bence hasarlı noktadan kusuru size vereceklerini düşünemiyorum. sbm' den bakın bakalım kusur oranına

aynen katılıyorum önce rapora bak sen sonrasında aracı yaptır...

servise bile aracı götürdüğün zaman kaskoda yapıyor ama kasko kaza belge sonucuna bakarak karşıdan alıyor sende ise zaten ödüyor...

Geri
Üst Alt