SATILIK Delpi discover media 864C/Son set bu hafta 28bin /Kusursuz ekran/ hayalete yansiltir

Abi RCD 330'a da baktım da o da tuşluymuş. Sendeki gibi büyük olan ekrandan istiyordum açıkçası.
Ekran değiştirmekle özellikler gelmez. Özellikler üniteden gelir. İşi yapan ünitedir yani. Oktay beyin size sunduğu ekranı kullanmak için ünite de almanız gerekir.

Abi RCD 330'a da baktım da o da tuşluymuş. Sendeki gibi büyük olan ekrandan istiyordum açıkçası.
0539 258 50 14
Bu numaradan waatsaptan yazabilirsin daha net olur bilgi ve resim acisindan
Bende 3 cesit cihaz var hepsi orjinal vw , navigasyonlu ve carpleyli

Ekran değiştirmekle özellikler gelmez. Özellikler üniteden gelir. İşi yapan ünitedir yani. Oktay beyin size sunduğu ekranı kullanmak için ünite de almanız gerekir.
Bir yanlis anlasilma var burda ben arkadas a herhangi bir cihaz yada ekran sunmadim

0539 258 50 14
Bu numaradan waatsaptan yazabilirsin daha net olur bilgi ve resim acisindan
Bende 3 cesit cihaz var hepsi orjinal vw , navigasyonlu ve carpleyli
Tamamdır abi, araba henüz benim elimde değil, haftaya teslim alacağımdan torpidosunda ünit var mı yok mu şu an onu bile bilmiyorum. Haftaya öğrenince bu numaradan iletişime geçeyim seninle.

Tamamdır abi, araba henüz benim elimde değil, haftaya teslim alacağımdan torpidosunda ünit var mı yok mu şu an onu bile bilmiyorum. Haftaya öğrenince bu numaradan iletişime geçeyim seninle.
Arac ne? Confortline mi higline mi?
Confortline ise torpido da unite yoktur Ama sorun deyil torpido daki kitablik bolumunde kesme yaparak unite yerlestiriliyor

Geri
Üst Alt