gturedi
Üye
cr2025 yerine bir tik kalın olan 2032 pilleri deneyebilirsinz, bir tik zor kapanıyor kapak ama sorun olmuyor ben taktım
6 ay içinde uyarı veriyorsa ya cebinizde basılı kalıyor, yada anahtarınızda sorun var. servis değişti ise tekrar gidin yeni pil talebinde bulunabilirsiniz. ama sorun tekrar devam ederse anahtarı kontrol ettirmenizde fayda var.Hocam az önce gidip baktım 13 şubatta servisin taktığı pil GP 2025 ama 6 ay geçmiş üzerinden şimdi uyarı veriyo
Eyvallah hocam sağolasınBen internetten aldim bilindik trd…ama bir tik kalin olandan iki yil olacak neredeyse pilin markasida uyuduruk yazin devamli camlari uzaktan aciyorum kapiyorum hala on numara.Power Extra Cr2032 satici piltr simdi baktim eski siparislerime besli paket 120 tl tavsiye ederim.
Anahtar ya pc masasında yada araca takılı olarak duruyo basılı kalması mümkün değil işin ilginç tarafı aynı sorunu yedek anahtarda da yaşıyorum6 ay içinde uyarı veriyorsa ya cebinizde basılı kalıyor, yada anahtarınızda sorun var. servis değişti ise tekrar gidin yeni pil talebinde bulunabilirsiniz. ama sorun tekrar devam ederse anahtarı kontrol ettirmenizde fayda var.
Kesinlikle katılıyorum zaten serviste anahtarda sorun vardır demek yerine pillerde sorun vardır deyip bizim piller daha kaliteli deyip kendi pilini satmaya çalışıyo saçma sapan durumlarYıllar önce, aracın anahtarı bir anda durduk yere pil yemeye başladı, en baba pil bile 7-8 gün anca gidiyordu. Diğer anahtara geçtim, bir süre sonra o da aynı sorunu yaşatmaya başladı. O dönem anahtarcılar kopyasını yapamıyordu, toptan bir sürü pil alıp ikide bir değiştiriyordum. Hatta CR2025 yerine 2032 pil aldım ki daha uzun gitsin.
Neyse, nihayet anahtarcının birinde görece makul bir fiyata yenisini yaptırıp araca eklettim. Orijinal olduğunu söyledi ki malzeme kalitesi, pilin altındna görünen kart, yazılar vb tüm detay aynen orijinal. Kaç sene oldu, hala kullanıyorum. Pili de bitmiyor sorun da çıkarmıyor çok şükür (2-3 sene gidiyor sanırım)
Pil olarak GP, Westinghouse, Duracell, Renata, Ikea, noname falan denedim. Hepsi aynı gibi, pillere pok atmanın alemi yok. Bayatları bile gayet uzun gidiyor. Elimde kalan tarihi geçmiş pilleri de saate, termometreye kullanıyorum, onlar da gayet iyi. Servis pili ile piyasada satılan pil aynı, bir hikmet yok yani.
Bence bir seri anahtarda kronik sorun var, birilerine denk geliyor.