Kavrama ve volant değişimi hakkında

Ugurcubuks

Üye
İsim
Uğur
Araç
Golf
110 bin de olan aracımın volant ve kavraması değişmesi gerekiyor 5 yerden luk marka parça fiyati aldım tamirci 30 bin dedi sadece parça iki tane parçacı 25 dedi biri 27 dedi en son biri de 21 bin dedi tamircim abi 25-21 denilenleri ben takmam sorumluluk almam çakması çok bunların dedi 25 diyenler işçilik dahil 32 ye garantili şekilde anahtar teslim ederiz dedi sizce hangisine güvenelim anlamadım konu hakkında bilgisi olanlar aydınlatabilir mi

110 bin de olan aracımın volant ve kavraması değişmesi gerekiyor 5 yerden luk marka parça fiyati aldım tamirci 30 bin dedi sadece parça iki tane parçacı 25 dedi biri 27 dedi en son biri de 21 bin dedi tamircim abi 25-21 denilenleri ben takmam sorumluluk almam çakması çok bunların dedi 25 diyenler işçilik dahil 32 ye garantili şekilde anahtar teslim ederiz dedi sizce hangisine güvenelim anlamadım konu hakkında bilgisi olanlar aydınlatabilir mi

Bizden de bir merhaba...

Aracın nedir kaç modeldir vs vs

https://www.onlineyedekparca.com/kategori/volkswagen-yedek-parca

Esnaf parçayı alıp getiren müşteriyi sevmez :) birde o parça bozulursa hepten sorun.

Çoğu sanayi ustaları arabadan iyi anlamıyorsan zaten taktığı parça da sorun çıktı mı yanına gittiğin zaman taktığı parçada değilde başka parçada sorun bulur ve bundan dolayı oldu der ve verdiği garantinin hiçbir anlamı olmaz o yüzden senin için hangi parça hesaplı ise onu al kendi işçiliğine garanti veren birine yaptır yoksa baştan salma iş yapar sonrada bişi oldu mu suçu parçaya atar uyanık esnaf çok işini hakkı ile yapana lafımız yok

@Ugurcubuks ayrıca luk yerine sacs da taktırabilirsin benim aracın orjinalinde sacs çıkmıştı fakat sonrasında ben luk taktırdım memnunum

Son düzenleme:
Geçtiğimiz haftalarda, kavrama+volant+basınç tüpü değiştirdim, Ankarada bir özel serviste yaptırdım, 50 bin tl tuttu. Marka sormadım. İşçiliğin iyi olması önemli, kavramada pul-sente ayarının iyi yapılması özellikle önemli, bunun için gerekli ekipmanlara sahip olan ve vag-dsg bakan bir yere gitmenizi tavsiye ederim. Araç sökülmüşken basınç tüpü contası, mekatronik bakımıda yaptırın derim.

Geçtiğimiz haftalarda, kavrama+volant+basınç tüpü değiştirdim, Ankarada bir özel serviste yaptırdım, 50 bin tl tuttu. Marka sormadım. İşçiliğin iyi olması önemli, kavramada pul-sente ayarının iyi yapılması özellikle önemli, bunun için gerekli ekipmanlara sahip olan ve vag-dsg bakan bir yere gitmenizi tavsiye ederim. Araç sökülmüşken basınç tüpü contası, mekatronik bakımıda yaptırın derim.
Sadece basınç tüpü mü değişti yoksa mekatronik revizyonu mu yapıldı? Şanzıman ve mekatronik yağları?

Sadece basınç tüpü mü değişti yoksa mekatronik revizyonu mu yapıldı? Şanzıman ve mekatronik yağları?
basınç tüpü volant ve kavrama üçüde değişti. Zaten bu işlemler yapılırken şanzıman yağının ister istemez değişmesi gerekiyor. Ben sökülmüşken araba mekatronik contalarına baktırdım ekstra olarak.

Basınç tüpümde sorun yok hocam bi usta arkadaş parçayı al gel hallederiz dedi büyük bir yer orada kavrama volant 31 ye falan geliyor işçilikle parça fiyatı 27 bin

Merhaba kavrama ve volant değişikliğini herkes düzgün yapamaz formenmotors burası iyi randevulu çalışıyorlar aparatlarla mm vs ölçerek takıyorlar

Herkes luk diyor hocam bende luk takayım olmadı siz nerde yaptırdınız hocam
Benim araç manuel genelde vag ve diğer alman araç grubu araç tamiri yapan sanayi de Batman da özel bir serviste yaptırdım sizde galiba çok uzakta değilsiniz aynı yerde yaptırmak isterseniz özelden yazın size servisin bilgilerini ileteyim.

Geri
Üst Alt