Köprü geçiş ücretlerine zam geldi

AhmetCakmak

Yönetici
İsim
Ahmet Çakmak
Köprü geçiş ücretlerine yılbaşı zammıyla birlikte bu yıl üçüncü defa zam gelmiş oldu.

15 Temmuz Şehitler Köprüsü ve FSM: 24 TL → 33 TL

Osmangazi Köprüsü: 399 TL → 555 TL

Çanakkale Köprüsü: 419 TL → 585 TL

Yavuz Sultan Selim Köprüsü: 49 TL → 70 TL

Kasada ki açıkları kapatmak içşn mücadele . Hadi bakalım kolay gelsin

Vergilerle ve zamlarla ilerlemeye çalışan bir ülkeyiz.

Bu ılerleme değilde; kısır döngü halıne girmiş durumdayız. Vergi zamlar ve enflasyon. Alım gücünün düşmesi.
Sonra tekrar zam tekrar vergi.
Nereye kadar

Ankara Niğde otoyolu 370 TL olmuş. Allah bereket versin...

Avrupa diye gecen bir çok ülkede de otoyol parası var ama inanın turkıyedekı oto yollar bircok Avrupa ulkesınde yok
Örnek Ankara nıgde
İstanbul izmir

Yollar iyi diye sevinelım mi? Neden bu kadar pahalı diye üzülelim mi?
En iyisi yollar iyi güzel diye sevinelım.

Aynen öyle ama
Geçen hafta Ankara Boğazlıyan arası gıttım yol super 2,45 sürdü o yol için verılır benc
Avrupa diye gecen bir çok ülkede de otoyol parası var ama inanın turkıyedekı oto yollar bircok Avrupa ulkesınde yok
Örnek Ankara nıgde
İstanbul izmir

------
Bence yanlış...

Şimdi Ülkemizde ki asgari ücret ile senin yaşadığın ülkenin asgeri ücreti yada emekli ücret arasında ne kadar fark var senin dediğin gibi zevkle sürmek için cebinde zevkle harcayabileceğin bir ücretin olması gerek...

bizim ülkemizde insanlar bu kadar az maaş alırken bu ücretler maalesef çok bak mesela tv ye çıkıyorlar müjde veriyorlar eflasyon düşüyor falan ee birazdan çalışan ve emekliye yılbaşında vereceğiz zamdan bahset değilmi...

ücretsiz olmalı otobanlar zaten benim verdiğim vergi ile yaptırmışsın yada 1999 deprem vergisi çıkarmıssın yıl olmuş 2024 hala kesiyorsun ne yaptın otoban :) eee kime ne getirisi oldu.

İnternette görmüştüm adam diyor Türkiye yi terk ediyorum Afrikaya gidiyorum elimde mızrak g.tümde yaprak aoaoaoa diye yaşayacağım...

Son düzenleme:
Geçen geçmiştim, yol mükemmel, ama fiyatıda o kadar var. yol boyunca pedala bile basmamıştım.
Hocam yıllardır kullanıyorum otoyolu. Diğer yolda radar yeme riski yüksek olunca bu yol mantıklı oluyor. Fakat daha geçen aylarda 260-270 TL olmuştu, yine zam gelmiş. Niğde otoyoldan çıkıp Mersin otoyol bitişine kadar olan yolu da 90-95 TL yapmışlar. 450+450 900 TL sadece git gel yola verilen para. Bana iyice fazla geldi açıkçası ama mecbur kullanıyoruz :)

Aynen öyle ama
Geçen hafta Ankara Boğazlıyan arası gıttım yol super 2,45 sürdü o yol için verılır bence
O yola değer, verilir evet ama bir yol kullanım ücreti bu kadar yüksek olmamalı. Hadi Niğde otoyolu ücretli dedik, Niğde Mersin arası devlet yolu 90-95 TL olmuş... Diyecek söz bulmak çok güç...

Örnek Ankara nıgde
İstanbul izmir

------
Bence yanlış...

Şimdi Ülkemizde ki asgari ücret ile senin yaşadığın ülkenin asgeri ücreti yada emekli ücret arasında ne kadar fark var senin dediğin gibi zevkle sürmek için cebinde zevkle harcayabileceğin bir ücretin olması gerek...

bizim ülkemizde insanlar bu kadar az maaş alırken bu ücretler maalesef çok bak mesela tv ye çıkıyorlar müjde veriyorlar eflasyon düşüyor falan ee birazdan çalışan ve emekliye yılbaşında vereceğiz zamdan bahset değilmi...

ücretsiz olmalı otobanlar zaten benim verdiğim vergi ile yaptırmışsın yada 1999 deprem vergisi çıkarmıssın yıl olmuş 2024 hala kesiyorsun ne yaptın otoban :) eee kime ne getirisi oldu.

İnternette görmüştüm adam diyor Türkiye yi terk ediyorum Afrikaya gidiyorum elimde mızrak g.tümde yaprak aoaoaoa diye yaşayacağım...
Hocam
Ben im yazdıgım otoyol ücretleri Avrupa ülkelerinde de var sadece Türkiye de otoyol ücreti alınmıyor o anlamda yazdım
Ve Türkiye deki otoyolların bir çok Avrupa ulkesınde olmadığını belirtmiştim

Hocam
Ben im yazdıgım otoyol ücretleri Avrupa ülkelerinde de var sadece Türkiye de otoyol ücreti alınmıyor o anlamda yazdım
Ve Türkiye deki otoyolların bir çok Avrupa ulkesınde olmadığını belirtmiştim

olmaz tabi neden olsun bizdeki gibi zorunlu vergi olursa olur...

Geri
Üst Alt