Jantlar GTI Performans Pack ile birlikte gelen 19" santiago jantlar., orjinal yada replika bunu @Negatiwe Serdar dostumuz daha iyi bilir sanırım., yalnız nedense bunda jant 'ın bijon kapakları farklımerhaba arkadaşlar resimdeki jant hangi araca ait acaba golf tungsten rengine gidermi acaba fikri olan varmı ?
Ekli dosyayı görüntüle 5619
Doğru hocam Gti jantı. Jant göbeği ve logolardan anlaşılacağı üzere replika bu jantlar. Orjinali şöyle;Jantlar GTI Performans Pack ile birlikte gelen 19" santiago jantlar., orjinal yada replika bunu @Negatiwe Serdar dostumuz daha iyi bilir sanırım., yalnız nedense bunda jant 'ın bijon kapakları farklı
Kuyruklu yalanMalum sitede 2 tane gördüm ve 17" orjinal diyorlar![]()
Orjinal olmadığı kesin. Böyle insanlari kandırma odaklı satıcıdan sibop kapağı dahi almayın derimBenimde favorilerimde jant. Gerçi ben orjinal diye eklememiştim. Güzel modelleri var bu satıcının.
Doğru...https://www.sahibinden.com/ilan/yedek-parca-aksesuar-donanim-tuning-jant-lastik-jant-vw-tiguan-passat-golf-icin-17-orjinal-jant-firat-oto-lastik-de-313151622/detay/
satıcı öyle diyor. bende favorilerime eklemiştim. eğer orjinalse çok güzel. alacak arkadaş varsa ankarada olduğumdan gidip bakabilirim.