Jantlar GTI Performans Pack ile birlikte gelen 19" santiago jantlar., orjinal yada replika bunu @Negatiwe Serdar dostumuz daha iyi bilir sanırım., yalnız nedense bunda jant 'ın bijon kapakları farklımerhaba arkadaşlar resimdeki jant hangi araca ait acaba golf tungsten rengine gidermi acaba fikri olan varmı ?
Ekli dosyayı görüntüle 5619
Doğru hocam Gti jantı. Jant göbeği ve logolardan anlaşılacağı üzere replika bu jantlar. Orjinali şöyle;Jantlar GTI Performans Pack ile birlikte gelen 19" santiago jantlar., orjinal yada replika bunu @Negatiwe Serdar dostumuz daha iyi bilir sanırım., yalnız nedense bunda jant 'ın bijon kapakları farklı
Kuyruklu yalanMalum sitede 2 tane gördüm ve 17" orjinal diyorlar
Orjinal olmadığı kesin. Böyle insanlari kandırma odaklı satıcıdan sibop kapağı dahi almayın derimBenimde favorilerimde jant. Gerçi ben orjinal diye eklememiştim. Güzel modelleri var bu satıcının.
Doğru...https://www.sahibinden.com/ilan/yedek-parca-aksesuar-donanim-tuning-jant-lastik-jant-vw-tiguan-passat-golf-icin-17-orjinal-jant-firat-oto-lastik-de-313151622/detay/
satıcı öyle diyor. bende favorilerime eklemiştim. eğer orjinalse çok güzel. alacak arkadaş varsa ankarada olduğumdan gidip bakabilirim.