Mete45
Üye
Abi helal olsun neler bulmuşsunuz. Bunları duyunca bir daha diyorum nasıl bir mühendislik harikası araca sahip olduğumuzu. Kaç hp güç aldınız yazılımdan sonra acaba ? İleride bende yaptırmayı düşünüyorum malum 1.2 tsi seri kullanımda tatmin sağlamıyor.9 saat önce, mehmetmert yazdı:
Bu passat stock tdi 120,benim golf tdi yazilimli manuel Eger park frenini el freni gibi kullanmak istiyorsanizda
-Yarim kontak yapin,dortluleri acin,gaz pedalina uc kere basip cektiginizde tum sistemler iptal olucaktir.Park freni tusunu cekili tutup gaza basip kalktiginzda el freni gorevi gorucektir park freni.Bunu asfaltta denemeyin ama yazik arabaya
-Ben karda denemistim,gerci kislik lastik olmayincada el freni cekli araba zor kalkti ama kalktimi zevkli oluyordu
Bu arada benim kuzen bir şey bulmuştu yine, el freniyle bir şekiller yapıyorsu sonuç olarak araba ful sara sara gidiyordu az yetenek varsa 0 bile çizebiliyorsunuz. Kesinlikle önermem ama bunu yapa yapa lastiği halletti çok fena aşınmıştı değiştirdiği zaman ortaya çıktı.
Moderatör tarafında düzenlendi: