İkame araç desteği bilgi

thelordof

Katılımcı Üye

İsim
Samet
Araç
Tiguan Elegance 1.5TSI evo2
Merhabalar ,

Aracımı Ankara da bir yetkili servise randevulu olarak arıza - onarım nedeniyle teslim ettim. İkame araç ellerinde yokmuş , ikame araç 2 hafta sonraya randevu alınması durumunda onlar için mümkünmüş.

Doğuş Merkez bu konu da yardımcı oluyor mu, kendileri araç gönderebiliyor mu?

En az Pazartesine kadar aracım onlar da olacak.

@thelordof 1-2 hafta önceden randevu almazsanız ikame araç zor. Eskihisarı bi deneyin, 3 gün sonrası için ikame vermişlerdi.

@thelordof 1-2 hafta önceden randevu almazsanız ikame araç zor. Eskihisarı bi deneyin, 3 gün sonrası için ikame vermişlerdi.
Orası hem uzak hem de teslim ettim.

3 gün öncesinden randevu oluşturmuştum. Servise gidince danışmanınızla bir görüşün demişlerdi.

TR geneli ikame filosu pek fazla yok sanırım.

Eskihisar dışında ikame veren pek bilmiyorum. Doğuş oto çok eskiden yapıyordu.

Eskihisarda da bakım 1 gün uzadı. ama size verilen ikame 1 günlüktü, aracı geri getirin diye aradılar. Kendi aracım bakımdan çıkmamasına rağmen gittim teslim ettim ikameyi iki iş çıktı.

Sanayi ortamı gitgide daha mantıklı gelmeye başlıyor. Hiç değilse işimden gücümden olmıyorum. Gir, çık.

Eskihisar dışında ikame veren pek bilmiyorum. Doğuş oto çok eskiden yapıyordu.

Eskihisarda da bakım 1 gün uzadı. ama size verilen ikame 1 günlüktü, aracı geri getirin diye aradılar. Kendi aracım bakımdan çıkmamasına rağmen gittim teslim ettim ikameyi iki iş çıktı.

Sanayi ortamı gitgide daha mantıklı gelmeye başlıyor. Hiç değilse işimden gücümden olmıyorum. Gir, çık.
Eskihisar da ikame için reklam yapıyordu , direkt geri getirin demeleri de hoş değilmiş.

Merhaba. Aracınızı hangi servise bırakmıştınız ? Doğuş merkez bayilerin sürecine dahil olamıyor diye biliyorum.

Merhaba. Aracınızı hangi servise bırakmıştınız ? Doğuş merkez bayilerin sürecine dahil olamıyor diye biliyorum.
Arca

Serviste yoğundu pek bir şey de diyemiyorum. İkame araç sayıları servislerin genel olarak pek fazla olmuyor sanırım.

Arca

Serviste yoğundu pek bir şey de diyemiyorum. İkame araç sayıları servislerin genel olarak pek fazla olmuyor sanırım.
Anladım. Arca'dan bende hizmet alıp memnun kalmıştım. Servis danışmanınız kimdi ? Belki tanıdığım biri olabilir, yardımını rica ederiz.

Anladım. Arca'dan bende hizmet alıp memnun kalmıştım. Servis danışmanınız kimdi ? Belki tanıdığım biri olabilir, yardımını rica ederiz.
Özelden dm atın bana. Size yazamadım.

Geri
Üst Alt