İkame araç desteği bilgi

Ottomol eskısehır yolu
:/:100 verıyorlar

Eskihisar dışında ikame veren pek bilmiyorum. Doğuş oto çok eskiden yapıyordu.

Eskihisarda da bakım 1 gün uzadı. ama size verilen ikame 1 günlüktü, aracı geri getirin diye aradılar. Kendi aracım bakımdan çıkmamasına rağmen gittim teslim ettim ikameyi iki iş çıktı.

Sanayi ortamı gitgide daha mantıklı gelmeye başlıyor. Hiç değilse işimden gücümden olmıyorum. Gir, çık.
Çok ama çok sacma bir durum olmuş
Gecen hafta yağ degısmı için otomoll dan randevu aldım normalde aksam aracımı teslim edeceklerdi ama aksam üzeri aradılar aırbag beynınde bir sorun olduğunu garantı kapsamından degıstıreceklerini soyledıler ve parçanın gelmesı takılması araç teslımı 3 gün surdu üçüncü gün sabah 10 da aradılar ama isim oldugunu söyledim akşamı aldım aracı bana verdıklerı araç 3 gün bende kaldı ve hiç sorun cıkarmadılar
Burda aracı bakıma bıraktığınız servis çok onemli bence

Çok ama çok sacma bir durum olmuş
Gecen hafta yağ degısmı için otomoll dan randevu aldım normalde aksam aracımı teslim edeceklerdi ama aksam üzeri aradılar aırbag beynınde bir sorun olduğunu garantı kapsamından degıstıreceklerini soyledıler ve parçanın gelmesı takılması araç teslımı 3 gün surdu üçüncü gün sabah 10 da aradılar ama isim oldugunu söyledim akşamı aldım aracı bana verdıklerı araç 3 gün bende kaldı ve hiç sorun cıkarmadılar
Burda aracı bakıma bıraktığınız servis çok onemli bence
Otomol Google yorumlarına bakınca pek bir pozitif gelmemişti. Bir de forumda pek giden duymamıştım. İleri ds Bakımda veya arıza vs olması halinde seçeneklerim arasına alabilirim.

Bakım sırasında bir arıza keşfetleri de takdire şayan.

Şansınıza ikame hangi araç vermişlerdi?

Otomol Google yorumlarına bakınca pek bir pozitif gelmemişti. Bir de forumda pek giden duymamıştım. İleri ds Bakımda veya arıza vs olması halinde seçeneklerim arasına alabilirim.

Bakım sırasında bir arıza keşfetleri de takdire şayan.

Şansınıza ikame hangi araç vermişlerdi?
Hocam Polo bıraktım Passat verdıler

Aracım bakım-onarımdayken ikame araç aldım.

Menzil 35km gösteriyordu. 150TL lik yakıt aldım. Menzil hiç artmadı. Bir de multimedya da yakıt alımından itibaren ki ekran kendini sıfırlamadı.
Düşük litre alımda sıfırlamıyor mu?

Menzil 35km gösteriyordu. 150TL lik yakıt aldım. Menzil hiç artmadı. Bir de multimedya da yakıt alımından itibaren ki ekran kendini sıfırlamadı.
3,5
litre seklinde covid zamanı bende bir sefer yakıt alımı yapmıstım.

Yakıt aldıktan sonra verileri sıfırlanmamıstı

Screenshot_2024-11-04-13-07-28-787_com.android.chrome.jpg

Özellikle ikame araçlar sürekli az depo gezdikleri için bence şamandıları tembelleşiyor/düzgün çalışmayabiliyor.

O yüzden ben gideceğim kadar alıyorum, fazla fazla hesaplayarak aldığımda bir sıkıntı yaşamadım.

Örneğin 50km yol yapacağım 10 litre yaksa diyorum (normalde 7-8 anca) 5 litre alıyorum yakıt devam ediyorum.

İbreye çok güvenmemek gerek.

Özellikle ikame araçlar sürekli az depo gezdikleri için bence şamandıları tembelleşiyor/düzgün çalışmayabiliyor.

O yüzden ben gideceğim kadar alıyorum, fazla fazla hesaplayarak aldığımda bir sıkıntı yaşamadım.

Örneğin 50km yol yapacağım 10 litre yaksa diyorum (normalde 7-8 anca) 5 litre alıyorum yakıt devam ediyorum.

İbreye çok güvenmemek gerek.

Bende o nedenle hesaplayarak az aldım.

Geri
Üst Alt