fcsrn
Moderatör
@Eralp Efe Değerli Hocam, gizli özellikler garantiyi bozmaz, zaten araçta yüklü olan bir şey, sadece fabrikadan kapalı geliyor biz onu açıyoruz bu kadar.
Değerli HocamÇok teşekkürler,
Ben de sizinle aynı fikirdeyim, 1 haftadir yumuşak frenleme yaparak baya bir düzelttim, sonuçta frenleme de bir nevi torna etkisi yaratıyor, artik rahatsiz etmiyor. Ama haftaya önce kendi servisine, olmazsa buradaki servise olmazsa sizin dediğiniz gibi doğuşa yükleneceğim. Önceki aracımda da fiat'ı uğraşlarım sonunda pes ettirmiştim. Hakkını almak için birilerini pes ettirmek zorunda olmak ne kadar acı aslında değil mi?
Ben bir de Golf tecrübelilerine şu malum gizli özellik açtırma konusunu sormak istiyorum. Bu gerçekten mümkün mü? Güvenli mi? Garantiyi bozar mı, vs gibi...
Selamlar
Butun hepsine mail atin. Verecekleri cevap ulkenizde yetkili satici Dogus Otomotivdir ve onlarla iletisime gecmeniz gerekmektedir olacak. Sadece dogusun gozunu korkutmak icin almanyaya mail atin ve sikayetvar tarzi sitelere yazinDostlar,Yok mudur Wolfsburg'un kesin email adresini bilen? İnternette farkli darkli mail adresleri var, nokta atisi yapmak istuyorum da.
Selamlar
Bosch bildiğim kadarıyla çoğu yedek parça ürünlerinde iyi.Arkadaşlar bana uygun sorunsuz disk ve balata markasi onerisi verebilir misiniz?
Bosch nasildir? Usta bugun serviste trv dedi ama...
Selamlar
İlk öneri benden gelsin Değerli Hocam@scorpion hocam tesekkurler
orjinal diskleri sicakken su değmişmiş yamulmuşmuş, titanik battiktan sonra gemileri yaptiklari demirden sülfürü ayıklamayı öğrenen gavur diskin alaşımından bükülmeye sebep olan materyali sökememiş. Kronik sorunmuş falan filan. Binlece almış bizim satınalmacı şimdi değiştirirsek bize patlayacak deyin de anlayalım. Aynısı direksiyonun derisi için de geçerli...
o yuzden orjinale gitmeyecegim bu sebepten dolayi önerilerinize acigim