Yine mi ikinci el fiyaskosu acaba?

Çok teşekkürler,

Ben de sizinle aynı fikirdeyim, 1 haftadir yumuşak frenleme yaparak baya bir düzelttim, sonuçta frenleme de bir nevi torna etkisi yaratıyor, artik rahatsiz etmiyor. Ama haftaya önce kendi servisine, olmazsa buradaki servise olmazsa sizin dediğiniz gibi doğuşa yükleneceğim. Önceki aracımda da fiat'ı uğraşlarım sonunda pes ettirmiştim. Hakkını almak için birilerini pes ettirmek zorunda olmak ne kadar acı aslında değil mi?

Ben bir de Golf tecrübelilerine şu malum gizli özellik açtırma konusunu sormak istiyorum. Bu gerçekten mümkün mü? Güvenli mi? Garantiyi bozar mı, vs gibi...

Selamlar
Değerli Hocam 

Aracın mevcut ekipmanın aşırı zorlanması veya sürüş dinamiklerine etki edebilecek olanları burada paylaşmıyor ve uygulamalarını da forum olarak, insan hayatına edebilecek en küçük bir risk olmaması sorumluluk gereği  tavsiye etmiyoruz kesinlikle.

Yapmayı düşündüğünüz VAG-COM uygulamalarını VAG-COM ana konusuna yazarak fikir alabilir hatta bilmedikleriniz varsa öğrenebilirsiniz. 

Merhabalar,

Buraya yazdiktan sonra bununla ilgili ayri bir alan oldugunu gordum, vakit buldukca okuyorum.

Cok faydali bir forum olusturmussunuz, ellrinize emeginize saglik.

Selamlar

Eveet sevgili dostlar,

Arabaya sonunda baktirdim, kapilar yaglandi, su sizdiran arka fiskiyenin kirecleri giderildi vs vs...

Gelelim fasulyenin pirt dedigi yere, tahmin ettigim gibi disklerde 0.06 egiklik tespit etmisler, garanti? Ret! Kardesim bu araba yagmurda suya girmeyecek mi? Yagmurda fren yapmayalim mi? Alamanyada yagmur yagmiyor mu? E yagıyor tabi beyefendi. Error, mavi ekran. Sonuç yok. Yenisi bu kadar Türk lirasi..

Direksiyon simidindeki catlaklara ret geldi DOĞUŞ OTOMOTİV'den. E ne olacak, birsey olmayacak öyle bineceksiniz iste oyle.Sonuç, yok ekran hala mavi, ctrl+alt+delete...

Neyse debriyajda hissettigim şey normalmiş en azindan ona sevindim. Yani sıkıntı yok su anda arabada.

Digerlerinden zaten pek ümitli değildim. Simdi Almanya'ya yazma, sürekli hatırlatma geçme ve telefon ile sürekli arayıp konuyu çözene kadar gerekirse Doğuş otomotivin CEO'suna kadar ulaşma etabına geçiyoruz, en sevdiğim etap. Hakkını arayan masum tüketici etabı :)

Almanya'nın ve Doğuş'un e-mail adreslerini verebilecek olan var mı? Ya da ayni asamalardan geçip basarili olup yol gosterebilecek?

Ben Fiat'ta başarmıştım şahsen ama...

Saygilar sevgiler

Dostlar,

Yok mudur Wolfsburg'un kesin email adresini bilen? İnternette farkli darkli mail adresleri var, nokta atisi yapmak istuyorum da.

Selamlar

Dostlar,Yok mudur Wolfsburg'un kesin email adresini bilen? İnternette farkli darkli mail adresleri var, nokta atisi yapmak istuyorum da.

Selamlar
Butun hepsine mail atin. Verecekleri cevap ulkenizde yetkili satici Dogus Otomotivdir ve onlarla iletisime gecmeniz gerekmektedir olacak. Sadece dogusun gozunu korkutmak icin almanyaya mail atin ve sikayetvar tarzi sitelere yazin

Sent from my iPhone using Tapatalk

@Eralp Efe Hakkınızı sonuna kadar arayın hocam. Umarım başarırsınız. Destek lazım olursa hepimiz buradayız ;)

Debriyaj sesi hala geliyor mu hocam? Aynı sorun bende de var, ses dikkat edince hissediliyor. Şanzımanın altındaki bir parçanın zamanla eskimesi olarak söyledi usta bana. 1-2 geçişinde oluyor, araca alışınca dikkatinizden kaçıyor sanki. Ama o ses artana kadar sıkıntı olmadığını, gönül ferahlığıyla kullanabileceğimi söylemişti. 

Kuşadası Lena servisteki Usta Başı bana cok guzel açıkladı dün; inanmak istedim inandım belki de  :)

Bu araçlardaki volan diski sabitmiş hareketli volan degilmis ( ne demekse :) ) ve araç sabahları soguk oldugunda ilk kavramalarda yağlamayi tamamlayana kadar bu hafif tikirtiyi yapmasi normalmis. Gercekten biraz yol alinca kesiyor bendeki.

Arkadaşlar bana uygun sorunsuz disk ve balata markasi onerisi verebilir misiniz?

Bosch nasildir? Usta bugun serviste trv dedi ama...

Selamlar

hocam fren balatası için orjinal parçanın fiyatını sorun bazen çok fark olmayabiliyor. fluence'da ben servisin söylediği rakamın yarısından daha ucuza halletmiştim. Sanayide parçacılardan oem fiyatıda alın. Bosch'u bilmiyorum ama trv kötü marka değil, bir çok markayada üretim yapıyor.

@scorpion hocam tesekkurler

orjinal diskleri sicakken su değmişmiş yamulmuşmuş, titanik battiktan sonra gemileri yaptiklari demirden sülfürü ayıklamayı öğrenen gavur diskin alaşımından bükülmeye sebep olan materyali sökememiş. Kronik sorunmuş falan filan. Binlece almış bizim satınalmacı şimdi değiştirirsek bize patlayacak deyin de anlayalım. Aynısı direksiyonun derisi için de geçerli...

o yuzden orjinale gitmeyecegim :) bu sebepten dolayi önerilerinize acigim :)

@scorpion hocam tesekkurler

orjinal diskleri sicakken su değmişmiş yamulmuşmuş, titanik battiktan sonra gemileri yaptiklari demirden sülfürü ayıklamayı öğrenen gavur diskin alaşımından bükülmeye sebep olan materyali sökememiş. Kronik sorunmuş falan filan. Binlece almış bizim satınalmacı şimdi değiştirirsek bize patlayacak deyin de anlayalım. Aynısı direksiyonun derisi için de geçerli...

o yuzden orjinale gitmeyecegim :) bu sebepten dolayi önerilerinize acigim :)
İlk öneri benden gelsin Değerli Hocam 

Çıkmacılardan alınabilir servisteki nin çeyreğine.

Geri
Üst Alt