Evet üstadımİlanda gördüm proje yarım mi kaldı
Evet üstadımİlanda gördüm proje yarım mi kaldı
Kötü olmuş hayırlısı olsun ama fiyat fazla değil mi bayide 1250Evet üstadım
Hayirlisi olsun, baska aracla mi devam?Evet üstadım
Sağolun üstadım bakalım elektrikli olabilir büyük ihtimalleHayirlisi olsun, baska aracla mi devam?
Engo hem multimedya hemde kadran için taktım. Telefon ekran koruyucuları gibi, kırılmaz olanlara benziyor. Görüntü gayet net güzel. Parlama da olmadı. Havalar çok sıcak gitmediğinden ısınma hakkında yorum yapamayacağım. Ama memnunum.Merhabalar, engonun multimedya ve kadran ekran koruyucularını kullananlardan yorum alabilir miyim? Memnun musunuz, herhangi bir ısınma durumundan ötürü sıkıntı yaşayan oldu mu? Ona göre kullanacağım.
İkisini de 3 aydır kullanıyorum, görüntü olarak gayet güzel, varlığı bile belli olmuyor. Isınmayla ilgili şu ana kadar bir problem yaşamadım. Yaşadığım yerin iklimi yıl boyu pek sıcak olmuyor.Merhabalar, engonun multimedya ve kadran ekran koruyucularını kullananlardan yorum alabilir miyim? Memnun musunuz, herhangi bir ısınma durumundan ötürü sıkıntı yaşayan oldu mu? Ona göre kullanacağım.
Bende almayı düşünüyorum fakat izmirde yaşıyorum yazın arabanın içi çok ısınıyor (50 dereceleri geçebilir belkide) bu nedenle kaygılıyım.Engo hem multimedya hemde kadran için taktım. Telefon ekran koruyucuları gibi, kırılmaz olanlara benziyor. Görüntü gayet net güzel. Parlama da olmadı. Havalar çok sıcak gitmediğinden ısınma hakkında yorum yapamayacağım. Ama memnunum.
Yazın bende Burhaniye Ören’deyim, olmaz diye düşünüyorum birşeyBende almayı düşünüyorum fakat izmirde yaşıyorum yazın arabanın içi çok ısınıyor (50 dereceleri geçebilir belkide) bu nedenle kaygılıyım.
Kol Dayama ve Direksiyon için Temu’dan ürünler aldım, bence gayet iyi çıktılar. Direksiyon kılıfı lastikli sök tak 10 sn sürüyor. Arada söker takarım. Yıpranmasın direksiyon
Ekli dosyayı görüntüle 80308
Ekli dosyayı görüntüle 80309