Golf 8.5 Impression Retrofit

Merhabalar, engonun multimedya ve kadran ekran koruyucularını kullananlardan yorum alabilir miyim? Memnun musunuz, herhangi bir ısınma durumundan ötürü sıkıntı yaşayan oldu mu? Ona göre kullanacağım.

Merhabalar, engonun multimedya ve kadran ekran koruyucularını kullananlardan yorum alabilir miyim? Memnun musunuz, herhangi bir ısınma durumundan ötürü sıkıntı yaşayan oldu mu? Ona göre kullanacağım.
Engo hem multimedya hemde kadran için taktım. Telefon ekran koruyucuları gibi, kırılmaz olanlara benziyor. Görüntü gayet net güzel. Parlama da olmadı. Havalar çok sıcak gitmediğinden ısınma hakkında yorum yapamayacağım. Ama memnunum.

İkisini de 3 aydır kullanıyorum, görüntü olarak gayet güzel, varlığı bile belli olmuyor. Isınmayla ilgili şu ana kadar bir problem yaşamadım. Yaşadığım yerin iklimi yıl boyu pek sıcak olmuyor.

Engo hem multimedya hemde kadran için taktım. Telefon ekran koruyucuları gibi, kırılmaz olanlara benziyor. Görüntü gayet net güzel. Parlama da olmadı. Havalar çok sıcak gitmediğinden ısınma hakkında yorum yapamayacağım. Ama memnunum.
Bende almayı düşünüyorum fakat izmirde yaşıyorum yazın arabanın içi çok ısınıyor (50 dereceleri geçebilir belkide) bu nedenle kaygılıyım.

Cevaplar için herkese teşekkürler. Kadran göstergesi için koruyucu takacağım, ekran konusunda kararsız kaldığım için şimdilik erteliyorum.

kardeşim hayırlı olsun aynı reng bendede var severek kullanıyorum masssalh çok güzel olmuş senden ricam cam altındaki parlak çıtaların link atabilirmisin birde uygulaması kolay mı komple kauçuğu kapattı mı

Kol Dayama ve Direksiyon için Temu’dan ürünler aldım, bence gayet iyi çıktılar. Direksiyon kılıfı lastikli sök tak 10 sn sürüyor. Arada söker takarım. Yıpranmasın direksiyon 😅

IMG_0505.jpeg
IMG_0504.jpeg

@superkartal

Dogru söyleyeni 9 köyden.........

Direksiyon 115/15/12 kıslık lastik görünümüne dönüsmüş

@metinkar ın dedigi gibi güneş/ eldeki ter bırak eskisisin direksiyon hocam.

Direksiyonla ilgili eskime/yıpranma normal bir süreç olarak kabul edilmeli

Haaa fabrikasyon defolu olur ?

Mesela mk7 golfde direksiyonun cok kısa vadede kendi mat görünümünü kaybedip parlaması olayı ?

Bunu mk7,5 da telafi ettiler . (Parlama olayı bitti)

Böyle bir defosu faulü olsa direksiyonu koru derdim.

Son düzenleme:

Geri
Üst Alt