2024 Golf 1.5 TSI Impression alınır mı?

BestOnur

Üye
İsim
Onur
Araç
2017 Golf 1.0 Tsi Comfortline
Merhaba arkadaşlar, merakımdan bu konuyu açıyorum hali hazırda 2017 comfortline 1.0 tsi manuel kullanıcısıyım. Sizce bu aracı satıp 2024 impression manul alınır mı? Alıp kullanan arkadaşların ve fikri olan arkadaşların görüşünü almak istiyorum. Saygılar.

Merhaba arkadaşlar, merakımdan bu konuyu açıyorum hali hazırda 2017 comfortline 1.0 tsi manuel kullanıcısıyım. Sizce bu aracı satıp 2024 impression manul alınır mı? Alıp kullanan arkadaşların ve fikri olan arkadaşların görüşünü almak istiyorum. Saygılar.
Eldeki araç
Highline mk7,5 olsaydı

Bu revizyona gerek yoktu

Sonuç: Geçiş serbest!

Dsg düşünmediğiniz sürece her türlü alınır.

Manuel de mantıklı araç.

Tam olarak sizinle aynı araçtan 8.5 impression'a geçiş yaptım. Çok memnunum iyi ki almışım. Otomatik araç zorunluluk değilse bence geçiş yapmanız gayet mantıklı.

Tam olarak sizinle aynı araçtan 8.5 impression'a geçiş yaptım. Çok memnunum iyi ki almışım. Otomatik araç zorunluluk değilse bence geçiş yapmanız gayet mantıklı.
Manuel aracı her zaman tercih ederim dur kalk ve yoğun trafikte dsg yi manuele alıp kullanacaksam otomatik araç almanın bence bir mantığı yok bu benim fikrim. Ayrıca manuel araçlarımızda otomatik gibi zaten :) Periyodik bakım olarak da kendi bildiğin yerden yağını filtresini aldıktan sonra cebimizden daha az para çıkmış oluyor. Siz de bilirsiniz 7.5 ilk kalkışta 1.vitesi berbat 1.0 için konuşuyorum impression da nasıldır bu kalkış ayrıca sizi rahatsız eden şu olmasaymış dediğiniz bir nokta var mıdır? Şimdiden düşünceleriniz için teşekkür ederim.

Bende golf 8.5 impression almayı düşünüyorum size göre eksileri nelerdir bir de yakıt hakkında biraz fikir verebilir misiniz şehiri içi - dışı kaç litrelerde geziniyor ?

Eldeki araç
Highline mk7,5 olsaydı

Bu revizyona gerek yoktu

Sonuç: Geçiş serbest!
Hocam özelliklerine baktığımda şuan ki aracımdan daha dolu bir araç :) Katılıyorum aracım highline olmuş olsaydı geçiş düşünmezdim.

Dsg düşünmediğiniz sürece her türlü alınır.

Manuel de mantıklı araç.
Dsg nin sıkışık trafiğe ve dur kalka gelmediğini duymuştum yanlışsam düzeltin lütfen. Bana manuel kullanmak daha keyifli ve daha uzun ömürlü geliyor.

Özellikle fiyatı çok önemli 1.2 m bu kalitede C segmenti araç sıfır olarak var mı bilemiyorum.
Sitesinden fiyatlarına baktığımda yaklaşık 1.5 milyon ama sanırım pazarlıkla 1.2'ye kadar düştüğünü bende duydum.

Sitesinden fiyatlarına baktığımda yaklaşık 1.5 milyon ama sanırım pazarlıkla 1.2'ye kadar düştüğünü bende duydum.
Zamdan sonra ne kadara bırakıyorlar hiç fikrim yok ben 2 hafta önce aldım ozamanlar liste fiyatı 1430 civarıydı bana gelişi 1237 oldu. Şuan listesi 1540 civarı

Zamdan sonra ne kadara bırakıyorlar hiç fikrim yok ben 2 hafta önce aldım ozamanlar liste fiyatı 1430 civarıydı bana gelişi 1237 oldu. Şuan listesi 1540 civarı
Ankarada stoklarında çok kalmamış haftaya geleceği söyleniyor fiyat opak renk için 1353 söyleniyor yüklü bir zam gelmiş 2 hafta önce 1250 civarıydı siz hangi bayiiden aldınız ?

Ankarada stoklarında çok kalmamış haftaya geleceği söyleniyor fiyat opak renk için 1353 söyleniyor yüklü bir zam gelmiş 2 hafta önce 1250 civarıydı siz hangi bayiiden aldınız ?
Ben İstanbul uzay otodan aldım opak renk Uranüs gri

İyi hoş ufak tefek eklentilerle keyifle binilir de, koltuk vb çok basite kaçıyor golf 7 comfort koltukları döşemesi bile ben burdayım, golfüm diyor..

Geri
Üst Alt