Direksiyon Kaplama

Araç
Golf 7 Comfortline 1.6 TDI
Merhabalar, Golf 7 aracımın yasi gereği direksiyon kaplamasi yıprandı soyulmalar var. Yenilemek istiyorum ama sorduğum yerlerden örnek fotoğraf istediğimde, genelde orijinal görünümden uzak mat görünümlü örnek islem fotoğrafları paylaşıldı. İstanbulda orijinal parlak görünüme yakın bir öneriniz var mıdır?

1 ay önce şöyle bişey yaptırmıştım hocam çok beğenildi

Ekli dosyalar

• d48df683-76db-45cb-b57c-cc3b0205d019.jpeg
    d48df683-76db-45cb-b57c-cc3b0205d019.jpeg
    171.6 KB · Görüntüleme: 91
Upvote 0
Mat deri kirlendikçe parlar, temiz deri mat olur. Önemli olan kullanılan deri kalitesi , dikiş şekli, modeli, varsa ısıtma özelliğinin aynı şekilde çalışmasını sağlamak. Bu işte iyi işletmeler vardır kesin. Neticede hurda alıp dikip kaplayıp r line , gtı diye sayıyorlar.

Bence yukarıda örnek olarak paylaşılan direksiyon model olarakta işçilik olarakta sınıfta kalmış.

Upvote 0
Upvote 0
İstanbul için Cem Bey gerçekten profesyonel nasıl isterseniz yapar . Randevulu ve peşin çalışır.
  • (0212) 236 24 18
    2PIcyqpptfD.png

[email protected]
    BQdeC67wT9z.png

artcar.com.tr

Upvote 0
@ekoman245
Bence en iyisi bu 2500 ytl ve direksiyon degisimi orjinal e yakin blur iscilik bunu degerlendirin bence

Upvote 0
Merhabalar, Golf 7 aracımın yasi gereği direksiyon kaplamasi yıprandı soyulmalar var. Yenilemek istiyorum ama sorduğum yerlerden örnek fotoğraf istediğimde, genelde orijinal görünümden uzak mat görünümlü örnek islem fotoğrafları paylaşıldı. İstanbulda orijinal parlak görünüme yakın bir öneriniz var mıdır?
Orjinal direksiyonun derisi mat tır.!! Parlak deri diye birşey yoktur, deri kirlendikçe parlar, Şuan servisten sıfır direksiyon alın, mat olduğunu göreceksiniz, herkes direksiyonun mat kalması için temizleyip korumaya alarak mat kalması için uğraşır, siz aksine parlak olsun istiyorsunuz.

Upvote 0

Orjinal direksiyonun derisi mat tır.!! Parlak deri diye birşey yoktur, deri kirlendikçe parlar, Şuan servisten sıfır direksiyon alın, mat olduğunu göreceksiniz, herkes direksiyonun mat kalması için temizleyip korumaya alarak mat kalması için uğraşır, siz aksine parlak olsun istiyorsunuz.
Hocam bilmiyordum boyle bi durum olduğunu, aracımdaki direksiyon parlak oldugundan orijinalinin parlak olduğunu düşünerek sordum.

Upvote 0

Geri
Üst Alt