Direksiyon Kaplama

Araç
Golf 7 Comfortline 1.6 TDI
Merhabalar, Golf 7 aracımın yasi gereği direksiyon kaplamasi yıprandı soyulmalar var. Yenilemek istiyorum ama sorduğum yerlerden örnek fotoğraf istediğimde, genelde orijinal görünümden uzak mat görünümlü örnek islem fotoğrafları paylaşıldı. İstanbulda orijinal parlak görünüme yakın bir öneriniz var mıdır?

Direksiyon derisi değiştirilirken bazı yerler eskisinin üstüne kaplıyor bazıları ise eskiyi söküp airbag falan da çıkarıp yeni deri takıyor. Bunun hangisini yapmak mantıklıdır? Airbag sökülmesi bende şüphe uyandırıyor, araca herhangi bir zararı olur mu sizce?

Upvote 0
Direksiyon derisi değiştirilirken bazı yerler eskisinin üstüne kaplıyor bazıları ise eskiyi söküp airbag falan da çıkarıp yeni deri takıyor. Bunun hangisini yapmak mantıklıdır? Airbag sökülmesi bende şüphe uyandırıyor, araca herhangi bir zararı olur mu sizce?
Alttaki eski deriyi soyarak yenisinin yapılması daha mantıklı, işçilik iyiyse orijinal 0km direksiyon gibi oluyor, diğer türlü üstüne dikilenler sadece kılıf gibi kalın ve kaba duruyor.

Upvote 0
Eski deri sökülerek sonrasında elle dikilerek yapılıyor .Aırbag'ın sökülmesinde bir şey yok bir tane soket var .4.5 saat yapımı sürüyor .Güncel fiyat 4500-5000 civarı.

Upvote 0
Yanlış hatırlamıyorsam forumdan @ekoman245 hocam eskisini söküp orjinal kalitede yapıyordu.
Fotoğraflardan gördüğüm kadarıyla bayağı iyiydi. Benim ihtiyacım olsa direksiyonu söker kargoyla ona gönderir yaptırırdım.

Upvote 0

Geri
Üst Alt