AhmetEmre_19
Yeni Üye
- İsim
- Ahmet
- Araç
- Golf 8.5 life 2024 istridye grisi
2024 Golf 8.5 life paket istridye grisi aracımla Çorum dan herkese selamlar. İyi forumlar.
Teşekkürler. Sizede hayırlı olsun formda gördüm aracınızı.Hayırlı olsun
Hış geldin.
Fotoğrafları bekliyoruz..
Hoş bulduk Allah razı olsunHoş geldin hemşerim hayırlı olsun.
Amin Allah razı olsun cümlemize inşallah. Maalesef iq light matrix yok nasip olursa almayı düşünüyorum panjur ile birlikte. Renk opsiyonlu life paket aracım.aracınız hayırlı uğurlu olsun, Allah cc kazasız belasız kullanmayı nasip etsin. iq light matrix farınız var mı?
Allah razı olsun teşekkür ederim. Renk 8.5 da yeni bende sadece yeni tiguanın üzerinde gördüm almadan önce. Hepimize inşallah sağlıklı sıhhatli kazasız cezasız keyifli sürüşler olsun.Maşallah diyelim. Güzel hoş renk.
Keyifli sürüşleriniz olsun.
Allah razı olsun. Teşekkür ediyorum. İnşallah herkese güzel günlerde kullanmak dileğiyle.Hayırlı olsun. Güzel günlerde kullanmanız dileğiyle. Keyifli forumlar
Teşekkürler Allah razı olsun. İnşallah jantanda orijinal style ın opsiyon olan 18 inç Catania jantları düşünüyorum nasipse.Bu renk tamponu da daha hoş göstermiş, bir jant da atınca mis gibi olur. Hayırlı olsun..
Catania çok iyi acaba fiyatı nedirTeşekkürler Allah razı olsun. İnşallah jantanda orijinal style ın opsiyon olan 18 inç Catania jantları düşünüyorum nasipse.