2024 Golf 8.5 life paket istridye grisi

aracınız hayırlı uğurlu olsun, Allah cc kazasız belasız kullanmayı nasip etsin. iq light matrix farınız var mı?
IQ Light Matrix Led Farlar
Aracı Style veya R-Line paket alsanız bile (IQ Light Matrix Led Farlar) opsiyonel donanımdır. Life paket araçlarda bu opsiyon eklenmiş bir araç malesef getirmiyorlar.

@AhmetEmre_19
Sağolasın fotoğraf için bayide bu şekilde çok var araç ben genel olarak demiştim düşünen arkadaşlar için mesela sende de aşağıdaki gibi kronik açıklıklar var mı yada aşağıdaki videodaki gibi araç içinde konuşurken ses duyulmadığı zaman bir ayar ile sesi kapı hoparlörlerine verebiliyor musun yada kesebiliyorsun, ekran kullanışlı mı yani bilmediğimiz özellikler neler gibi...

IMG_1286.jpeg
IMG_1287.jpeg

Son düzenleme:
@AhmetEmre_19
Sağolasın fotoğraf için bayide bu şekilde çok var araç ben genel olarak demiştim düşünen arkadaşlar için mesela sende de aşağıdaki gibi kronik açıklıklar var mı yada aşağıdaki videodaki gibi araç içinde konuşurken ses duyulmadığı zaman bir ayar ile sesi kapı hoparlörlerine verebiliyor musun yada kesebiliyorsun, ekran kullanışlı mı yani bilmediğimiz özellikler neler gibi...

Ekli dosyayı görüntüle 78133
Ekli dosyayı görüntüle 78134

Detaylı bakıp sizi bilgilendirmeye çalışırım Metin bey

@AhmetEmre_19

Ekli dosyayı görüntüle 78133
Ekli dosyayı görüntüle 78134

Metin bey iyi günler biraz geç geri dönüş oldu bu fotoğraflardaki gibi bir kalite durum söz konusu yok benim aracımda. Alttaki instagram videosundaki gibi bir ses ayarı bulamadım multimedyada 13 inç olan büyük gelişmiş multimedyada bu özellik geliyor olabilir.

Metin bey iyi günler biraz geç geri dönüş oldu bu fotoğraflardaki gibi bir kalite durum söz konusu yok benim aracımda. Alttaki instagram videosundaki gibi bir ses ayarı bulamadım multimedyada 13 inç olan büyük gelişmiş multimedyada bu özellik geliyor olabilir.
Evet bu büyük ekran ile beraber geliyor diye biliyorum, ama zaten standartı dahi epey büyük, hiç gerek yok bence onu almaya.

araç kaça geldi hayırlı olsun

Geri
Üst Alt