Kablosuz Carplay kullanmak mümkün mü?

Araçtaki kablolu CarPlay i kablosuz kullanma noktasında işe yarayan cihazlara biraz baktığımda USB benzeri ufak cihazlar gördüm. Deneyen kullayan varmı acaba

YouTube netfilx oynatması gerekmiyor. Navigasyon telefon sorunsuz çalışsın, Apple müzik vb müzik uygulamaları kayıpsız aktarılsın, araçta yer kaplamasın yeterli.
Ben kullanıyorum yeni aldım sayılır 1 ay anca olmuştur linki bırakıyorum usb şeklinde ufak şuana kadar hiç bir sorun yaşamadım büyük rahatlık oluyor bence kablo sök tak vs uğraşmıyorsun. Samsung kullanıyorum 1 saat navigasyon açık %10 kadar şarj harcadı uzun yolda denemedim ve sadece kablolu ile ne yapıyorsan sadece onu yapıyor video vs ek özellikte olanlar bayağı pahalı zaten. Benim bu aldığımda muadilleri en ucuz iki katına tr de satılıyor. 2 hafta gibi bir sürede geldi bana maliyeti 750₺ civarı oldu güncel fiyatı aynı değil galiba hepsi birbirine benziyor zaten ucuz olanı alınabilir ben o mantık ile seçtim ve tabii ki yorumlar.

CarPlay Adaptörü Kablosuz Android Otomatik Dongle Kutusu Kablolu CarPlay
https://a.aliexpress.com/_EGVTEop

@HU50 bilgi için teşekkürler. Yurtdışı vergi ile 1200 tl oluyor. Benzer ürünler yurt içi 1200/1300 ve iade değişim işleri kolay . Şuan için Kullanıcı tecrübesi önemli .

Merhabalar Ben 1 yili askindir kullaniyorum
Herhangi bir donma ya da baglanti kesintisi olmadi arac acildiktan sonra 30 saniyede devreye giriyor hizli vede kullanisli
Tabiki alacagin cihaz da onemli cihaz hakkinda yazilan yorumlari mutlaka oku ve secimini yap

Dark mini pro adıyla satılan kablosuz CarPlay adaptörü var. Cihaz USB şeklinde doğrudan USB A veya USB C portuna takılıyor.
Marka 20 yıllık tarihe sahip ve yerli. Ancak cihazları Çin’de ürettirip Türkiye de satmakta. İç pazarda fiyatları 1300 -1700 arası değişiyor. Ürün özelliklerinde;
Gpu yok
Ram yok
Dahili hafıza yok diyor. Cihaz nasıl bir teknoloji ile görevini yerine getiriyor 😳

Youtube video aktarımında carlinkit vs için seste bir saniyelik gecikme kayma yaşandığı söyleniyor kayıpsız aktarabileceğimi bir cihaz var mı acaba ? Atıl İphone 7 cihazım var jailbreakli şekilde araçta kabloyla kullanıyorum kablosuza çevirmek istiyorum

Selamınaleyküm arkadaşlar iyi forumlar,

1. Aracım carplay destekliyor fakat özelliği açtırmadım yada satın almadım, direk internet üzerinden kablosuz carplay destekleyen aparatlar var onları alıp kullanabilir miyim?
2. Gizli özellik olarak açılabilir mi?

Teşekkürler...
Car play açtırın sonra android box alınız çözer

Trendyol dan CarPlay için uygun modeli Dark mini pro olanı aldım. 1.089 tl peşin 3 taksit. (Video maç klip oynatmaz film izlenmez ) Araç golf 8 , telefon iPhone 13 . Tüm güncellemelerim güncel. denemelerimi yaptım.

1- kurulumu kolay
2-CarPlay sayfa geçişleri uygulama açma hızı iyi
3-seste kalite kaybı hissetmedim.
4-araç in bin halinde hızlı bağlanıyor.
5- navigasyon takip hızı yeterli (bu konuda internet hızı ve şebeke kaliteside önemli)
6-müzik geçişlerinde net 2 saniye gecikme var. Direksiyondan yada ekrandan değişim fark etmiyor ,
Apple müzik, YouTube müzik ikisini de denedim gecikme net ve sabit.
7- siri sesli komutlar verimli çalışmıyor burası canımı sıktı. 4/5 kez sesleniyorum ancak duyuyor. Tabi birde duyduğunu anlayacakta yapacak . (Kablolu kullanımda asla ıskalamıyor. Her komutu duyuyor. )
8- typc çevirici ile kullanmak zorunda kaldığımdan uzun oldu. Yani pek estetik olmadı.
9- telefon şarjını çok hızlı tüketiyor ve telefon acayip ısınıyor. (Uzun yolculuklarda kablo şart)
Kullandıkça tecrübelerimi aktarmaya çalışacağım.

ÖNEMLİ,
ÜRÜN TELEFON GÖRÜŞMESİNDE SORUNLU. KARŞI TARAFIN SESİ GELİYOR AMA BENİM SESİM KARŞIYA GİTMİYOR. TÜM AYARLARI DENEDİM OLMUYOR. MARKA İLE İLETİŞİM KURDUM VW ARAÇLAR KABLOSUZ BAĞLANTILARDA BU TARZ SORUNLAR OLMAKTAYMIŞ VE BANA OTOCAST MARKA ÜRÜN DENEMEM TAVSİYE EDİLDİ.
İADE YAPACAĞIM.

Ekli dosyalar

• IMG_5344.jpeg
    IMG_5344.jpeg
    139.4 KB · Görüntüleme: 7
  • IMG_5346.jpeg
    IMG_5346.jpeg
    266.6 KB · Görüntüleme: 9
  • IMG_5348.jpeg
    IMG_5348.jpeg
    431.8 KB · Görüntüleme: 10
  • IMG_5347.jpeg