SATILIK Golf 8 Retrofit sonrası kalan ürünler

Direksiyon yeni 8,5 için uygun olur mu acaba manuel aracım.:)

Golf 8 icin subwoofer takmak zormu? Kablolama, kodlama gibi

Merhaba sadece subwoofer takamiyorsunuz diye biliyorum bir anfi destekli olmasi lazim ama ben org harman kardon sistemi taktirdim

merhaba ön arka duruyor mu ? duruyorsa iletişim alabilir miyim ?

Uyar Ama Direksiyon sargisi degisimi gerekli olabilir
Oktay abi selamlar.

Sargının değişme sebebi progresif (tur sayısı azaltma) konusu yüzünden mi ? Veya bu progresif direksiyonu aktif edebilmemiz için ne gerekli bu konuda bilginiz var mı ?

Oktay abi selamlar.

Sargının değişme sebebi progresif (tur sayısı azaltma) konusu yüzünden mi ? Veya bu progresif direksiyonu aktif edebilmemiz için ne gerekli bu konuda bilginiz var mı ?
Direksiyon da olan bazi dugmelerin calisbilmesi icin ornek ayni direksiyonu golf7,5 Highline araca bu yaz uyguladik direksiyon isitmasi ni kullanbilmesi icin sargi degisimi gerekti aktif olmayan birkac dusgmede aktif oldu

Hocam direksiyon görselinde sol tarafta ezik izleri var. Işıkmı gölgemi ezikmi tam olarak nedir . Kullanılmış ürün ama tam olarak ne kadar yıprandı, göze batan soyulma yırtık delik birşeyi varmı?
Direksiyon içinde olması gereken bazı modüller görünmüyor sanırım çıkarmışşınız. Direksiyon ilanınızda tam olarak neler vereceksiniz. (bize haricinde neler lazım olacak)

Geri
Üst Alt