aimervast
Üye
MerhabaDireksiyon fabrikasyon araçla gelen mi?
Sonradan mı alıp kullandınız
Sattığım direksiyon üzerinde gelen orjinal direksiyonu bende ender elektronikten yine orjinal olanı ile değiştirdim.
MerhabaDireksiyon fabrikasyon araçla gelen mi?
Sonradan mı alıp kullandınız
Uyar Ama Direksiyon sargisi degisimi gerekli olabilirDireksiyon yeni 8,5 için uygun olur mu acaba manuel aracım.
Kaca mal edttiniz hocam? Harman kardon sistemiMerhaba sadece subwoofer takamiyorsunuz diye biliyorum bir anfi destekli olmasi lazim ama ben org harman kardon sistemi taktirdim
1 seneden fazla oldu ve ben parcalarin bazilarini yurt disindan temin ettim o yuzden tam bir rakam veremicem uzun zamanda toparladim cunkuKaca mal edttiniz hocam? Harman kardon sistemi
On arka hoparlör mi kasettiniz eger oyleyse duruyor ewtmerhaba ön arka duruyor mu ? duruyorsa iletişim alabilir miyim ?
Sol arka hoparlore ihtiyacim var aslinda. iki tarafda aynidir diye dusunuyorumOn arka hoparlör mi kasettiniz eger oyleyse duruyor ewt
Oktay abi selamlar.Uyar Ama Direksiyon sargisi degisimi gerekli olabilir
Direksiyon da olan bazi dugmelerin calisbilmesi icin ornek ayni direksiyonu golf7,5 Highline araca bu yaz uyguladik direksiyon isitmasi ni kullanbilmesi icin sargi degisimi gerekti aktif olmayan birkac dusgmede aktif olduOktay abi selamlar.
Sargının değişme sebebi progresif (tur sayısı azaltma) konusu yüzünden mi ? Veya bu progresif direksiyonu aktif edebilmemiz için ne gerekli bu konuda bilginiz var mı ?
Ewt aynı gibi duruyo ama tek tek satmayı düşünmüyorum set olarak satmak istiyorumSol arka hoparlore ihtiyacim var aslinda. iki tarafda aynidir diye dusunuyorum
Arka taraf ikili satarsan ne kadar?Ewt aynı gibi duruyo ama tek tek satmayı düşünmüyorum set olarak satmak istiyorum