Golf 8.5 yağmur sensörü çalışmıyor (çözüldü)

MkcGOLF

Yeni Üye
İsim
Kenan
Araç
Golf 8.5
Selamlar
Temmuz ayında aldığım life paket aracımda yağmur sensörü yağmuru algılamıyor .
1. İnfotainment ekranda yağmurda otomatik sil açık
2 . Silecek int konumunda hassasiyet en yüksekte
Hep manuel olarak kullanmak durumunda kalıyorum .
3. Işıkların akşam otomatik açılmasında problem yok .
4. Yağmur- isik sensör arızası lambası ikaz almıyorum .
Aynı sorunu yaşayan var midir ?

Son düzenleme:

Selamlar
Temmuz ayında aldığım life paket aracımda yağmur sensörü yağmuru algılamıyor .
1. İnfotainment ekranda yağmurda otomatik sil açık
2 . Silecek int konumunda hassasiyet en yüksekte
Hep manuel olarak kullanmak durumunda kalıyorum .
3. Işıkların akşam otomatik açılmasında problem yok .
4. Yağmur- isik sensör arızası lambası ikaz almıyorum .
Aynı sorunu yaşayan var midir ?

Selam MkcGOLF aracın garantili direk servise götür burada söylenen bir şey yanlış olur aracının garantisi gider adını bilmediğim için nick'in'le hitap ettim...

https://www.golftutkusu.com/topic/178-ben-kimim-tanisma-konusu/

Teşekkürler.
Ben de servise götürecektim . Fakat öncesinde belki aynı problemi yaşayan vardır diye danışmak istedim.

Geçen hafta İstanbul'da serviste arkadaşım söyledi yeni mk8,5 lar ve Tiguanlar hep yazılımsal problemliymiş muhtemelen seninki de öyle bir şey olabilir...

Aynısı bende var hocam. Bi ara cam komple ıslakken durdu hatta silecek bozuldu sandım. Ben hep manuel gibi kullanıyorum. Kitapçığı okuyayım belki sorun bendedir demiştim ama sizde de aynısı var anlaşılan.

Aynısı bende var hocam. Bi ara cam komple ıslakken durdu hatta silecek bozuldu sandım. Ben hep manuel gibi kullanıyorum. Kitapçığı okuyayım belki sorun bendedir demiştim ama sizde de aynısı var anlaşılan.
Yazılım bekliyeceğiz ben sordum henüz yeni gelmedi denildi

Bekliyoruz abi artık bakalım. Volkswagenin de fabrika kapatma durumları vs var gündemde. Bu tarz güncellemelere ne kadar bütçe zaman ayırırlar görücez.

benimde temmuz çıkışlı life 8.5 çalışmadı geçenki yağmurda bende de.

Bu gün servise bıraktım konu ile ilgili, bakalım ne diyecekler . Sonucu paylaşırım

benimde temmuz çıkışlı life 8.5 çalışmadı geçenki yağmurda bende de.
Yağmur sensörünün ortasında minik merceğin hemen altında içte kalacak şekilde yuvarlak sensörün ortasında şerit şeklinde yatay bir çizgi var ben ondan şüphelenmiştim . Servise bıraktım ne diyecek bakalım

Yağmur sensörünün ortasında minik merceğin hemen altında içte kalacak şekilde yuvarlak sensörün ortasında şerit şeklinde yatay bir çizgi var ben ondan şüphelenmiştim . Servise bıraktım ne diyecek bakalım
Yazılım diyecek bence ileri bir tarihe çağırıcak yada yazılım ulaştıysa yapılcak benim fikrim

Bu yazılımın ulaşması ne kadar sürer acaba? Tiguanlara geldiği söyleniyor. Benim arabam bir kere çalışmayıp tahrik sistemi hatası almıştı sonrasında servo fren kısıtlı diye bir hata yandı söndü ambiyans aydınlatmalar devre dışı kaldı. Düşük hızlarda iken frene basınca bir tıkırtı geliyor gibi bunu yaşayan var mı ne olabilir sebebi fren servosu kısıtlı hatasıyla bir alakası olabilir mi

Servo fren kısıtlı hatasını dün ben de aldım. Anlık yandı söndü aracı çalıştırdıktan sonra.

Bu yazılımın ulaşması ne kadar sürer acaba? Tiguanlara geldiği söyleniyor. Benim arabam bir kere çalışmayıp tahrik sistemi hatası almıştı sonrasında servo fren kısıtlı diye bir hata yandı söndü ambiyans aydınlatmalar devre dışı kaldı. Düşük hızlarda iken frene basınca bir tıkırtı geliyor gibi bunu yaşayan var mı ne olabilir sebebi fren servosu kısıtlı hatasıyla bir alakası olabilir mi
Benim düşüncem 1 ay sürer daha kararlı bir yazılım gelir bu sorunlar ortadan kalkar
durum nedir üstad gelişme varmı

Servo fren kısıtlı hatasını dün ben de aldım. Anlık yandı söndü aracı çalıştırdıktan sonra.
Muhtemelen yeni güncelleme gelince gidecek klasik sorunlar gibi. Sadece öyle hata varmış gibi yanıyor ama aslında hata falan yok. Bekleyelim bakalım.

Geri
Üst Alt