Berkayh
Yeni Üye
Yenisinde malesef yapmadım, henüz ses gelmedi. Dediğim yeri tam anlatabildim değil mi? O kelebek cam boşluğunun tabanı. Arnavut kaldırımlarda cızır cızır ötüyor.Hocam araç hala sizdeyse uygulanmış fotoğraf atabilir misiniz
Aynen öyle hocam arnavut kaldırımlarda cızırdıyor. Tam bu arada kalan boşluğun tabanına lastik veya sünger doğru mu anlamışımYenisinde malesef yapmadım, henüz ses gelmedi. Dediğim yeri tam anlatabildim değil mi? O kelebek cam boşluğunun tabanı. Arnavut kaldırımlarda cızır cızır ötüyor.
Evet cama temas eden yerlere 1 2 tane koyun sıkıştırın. Silikon sprey işe yaramıyor, arası fazla açık.Aynen öyle hocam arnavut kaldırımlarda cızırdıyor. Tam bu arada kalan boşluğun tabanına lastik veya sünger doğru mu anlamışım
Hocam ilgin için çok teşekkür ederim yarın uygulayıp çözmeye calısıcamEvet cama temas eden yerlere 1 2 tane koyun sıkıştırın. Silikon sprey işe yaramıyor, arası fazla açık.
Aslında cesaret edip orayı komple çıkarıp bi güzel etrafına sünger bant cekmek lazım, evladiyelik olur.
Faydamız dokunursa ne mutlu iyi gecelerHocam ilgin için çok teşekkür ederim yarın uygulayıp çözmeye calısıcam