Golf 8 sağ ön taraftan cızırtı

Berkayh

Yeni Üye
İsim
Berkay
Araç
Golf 8
Merhabalar fotoğrafta paylaştığım ön cam klima menfezinden hafif bozuk yollarda cızırtı sesi geliyor kimsede oldugunu düsünmedigim bu arızayı yaşayan varmı vızır vızır vızır cok rahatsız edici bi ses düz sıcak asfaltta ise ses yok. EACD82DA-526C-4DA2-9F27-94EEDC263CE9.jpeg

Ben çok dikkat ederdim. Artık etmiyorum.
Ama hafif boşluk vardı. O hoparlör plastiğinde elinle hafif vurdunmu sağa sola anlarsın.
Takmamaya başlamalısın.

Upvote 0
Ben çok dikkat ederdim. Artık etmiyorum.
Ama hafif boşluk vardı. O hoparlör plastiğinde elinle hafif vurdunmu sağa sola anlarsın.
Takmamaya başlamalısın.
Hocam çözemediniz mi sorunu silikon sprey vs sıksam mı hava menfezinin icine veya bilemiyorum var mı tavsiye

Upvote 0
sesin tam. Nerden geldiğini bilmek lazım. Benim o minik twitterlerin olduğ yerden geliyordu. Servise çözdürdüm

Upvote 0
Kelebek camının oradaki ufak plastikten geliyor ses. Hepsinde kronik, o plastigin camla arasına ufak sünger veya conta lastiği sıkıştırınca geçiyor.

Upvote 0
Yenisinde malesef yapmadım, henüz ses gelmedi. Dediğim yeri tam anlatabildim değil mi? O kelebek cam boşluğunun tabanı. Arnavut kaldırımlarda cızır cızır ötüyor.
Aynen öyle hocam arnavut kaldırımlarda cızırdıyor. Tam bu arada kalan boşluğun tabanına lastik veya sünger doğru mu anlamışım

Ekli dosyalar

• AEF92071-7DD2-4C1B-AE9E-1DD02FDCD7C4.jpeg
    AEF92071-7DD2-4C1B-AE9E-1DD02FDCD7C4.jpeg
    68.5 KB · Görüntüleme: 30
Upvote 0
Aynen öyle hocam arnavut kaldırımlarda cızırdıyor. Tam bu arada kalan boşluğun tabanına lastik veya sünger doğru mu anlamışım
Evet cama temas eden yerlere 1 2 tane koyun sıkıştırın. Silikon sprey işe yaramıyor, arası fazla açık.
Aslında cesaret edip orayı komple çıkarıp bi güzel etrafına sünger bant cekmek lazım, evladiyelik olur.

Upvote 0
Evet cama temas eden yerlere 1 2 tane koyun sıkıştırın. Silikon sprey işe yaramıyor, arası fazla açık.
Aslında cesaret edip orayı komple çıkarıp bi güzel etrafına sünger bant cekmek lazım, evladiyelik olur.
Hocam ilgin için çok teşekkür ederim yarın uygulayıp çözmeye calısıcam

Upvote 0
Hocam kusura bakma son kez soriyim dedim bu bölgeye sünger bant dediniz dimi tam bosluğa

Ekli dosyalar

• CCDBAE05-8DD6-4056-8B7A-2FB688F33B68.jpeg
    CCDBAE05-8DD6-4056-8B7A-2FB688F33B68.jpeg
    110.1 KB · Görüntüleme: 31
Upvote 0
Hocam kusura bakma son kez soriyim dedim bu bölgeye sünger bant dediniz dimi tam alttaki bosluğa

Ekli dosyalar

• 55AB4BA8-4BA7-47A9-8DE9-8D38C1C81AC8.jpeg
    55AB4BA8-4BA7-47A9-8DE9-8D38C1C81AC8.jpeg
    110.1 KB · Görüntüleme: 4
Upvote 0

Hocam oraya nasıl gireceksin. El girmez oraya, sökmeden yapamazsın bence.

Upvote 0

Geri
Üst Alt