Berkayh
Yeni Üye
Evet tam orasiHocam kusura bakma son kez soriyim dedim bu bölgeye sünger bant dediniz dimi tam bosluğa
Merhaba resimde belirtmiş olduğununuz noktadan cızırtı sesi dün benim aracımda oluşmaya başladı. Dikkat dağıtıcı ve sinir bozucu , çözümüzün ne şekilde oldu. Şimdiden teşekkür ederim.Merhabalar fotoğrafta paylaştığım ön cam klima menfezinden hafif bozuk yollarda cızırtı sesi geliyor kimsede oldugunu düsünmedigim bu arızayı yaşayan varmı vızır vızır vızır cok rahatsız edici bi ses düz sıcak asfaltta ise ses yok. Ekli dosyayı görüntüle 78438
Bunu yaşamayan vag grubu araç var mıdır acaba bende de var bazen bu ses. gerçi benim trimler halay çekiyor bozuk yolda.Merhabalar fotoğrafta paylaştığım ön cam klima menfezinden hafif bozuk yollarda cızırtı sesi geliyor kimsede oldugunu düsünmedigim bu arızayı yaşayan varmı vızır vızır vızır cok rahatsız edici bi ses düz sıcak asfaltta ise ses yok. Ekli dosyayı görüntüle 78438
Aynı ses aynı yerde benım araçtada var,5000 km de başladı.eminim oynatırsam orayı ses var diye dahada artar.soğuk havada bozuk asfaltta geliyor sadece.takmamaya çalışıyorum.çözüm bulursanız yazın lütfenMerhabalar fotoğrafta paylaştığım ön cam klima menfezinden hafif bozuk yollarda cızırtı sesi geliyor kimsede oldugunu düsünmedigim bu arızayı yaşayan varmı vızır vızır vızır cok rahatsız edici bi ses düz sıcak asfaltta ise ses yok. Ekli dosyayı görüntüle 78438