Golf 8 sağ ön taraftan cızırtı

Berkayh

Yeni Üye
İsim
Berkay
Araç
Golf 8
Merhabalar fotoğrafta paylaştığım ön cam klima menfezinden hafif bozuk yollarda cızırtı sesi geliyor kimsede oldugunu düsünmedigim bu arızayı yaşayan varmı vızır vızır vızır cok rahatsız edici bi ses düz sıcak asfaltta ise ses yok. EACD82DA-526C-4DA2-9F27-94EEDC263CE9.jpeg

Merhabalar fotoğrafta paylaştığım ön cam klima menfezinden hafif bozuk yollarda cızırtı sesi geliyor kimsede oldugunu düsünmedigim bu arızayı yaşayan varmı vızır vızır vızır cok rahatsız edici bi ses düz sıcak asfaltta ise ses yok. Ekli dosyayı görüntüle 78438
Merhaba resimde belirtmiş olduğununuz noktadan cızırtı sesi dün benim aracımda oluşmaya başladı. Dikkat dağıtıcı ve sinir bozucu , çözümüzün ne şekilde oldu. Şimdiden teşekkür ederim.

Upvote 0
Merhabalar fotoğrafta paylaştığım ön cam klima menfezinden hafif bozuk yollarda cızırtı sesi geliyor kimsede oldugunu düsünmedigim bu arızayı yaşayan varmı vızır vızır vızır cok rahatsız edici bi ses düz sıcak asfaltta ise ses yok. Ekli dosyayı görüntüle 78438
Bunu yaşamayan vag grubu araç var mıdır acaba :D bende de var bazen bu ses. gerçi benim trimler halay çekiyor bozuk yolda.

Ben trim seslerine çareyi yüksek sesli house müzik dinleyerek çözüm buldum. Tavsiye ederim 0 maliyet.

Upvote 0
Merhaba resimde belirtmiş olduğununuz noktadan cızırtı sesi dün benim aracımda oluşmaya başladı. Dikkat dağıtıcı ve sinir bozucu , çözümüzün ne şekilde oldu. Şimdiden teşekkür ederim.
Devam ediyor mu sorunun hocam

Upvote 0
Aynı ses aynı yerde benım araçtada var,5000 km de başladı.eminim oynatırsam orayı ses var diye dahada artar.soğuk havada bozuk asfaltta geliyor sadece.takmamaya çalışıyorum.çözüm bulursanız yazın lütfen

Upvote 0
Benim araçta da var arkadaşlar ne yapabilirim sünger oraya sığar mı acaba yoksa keçe gıbı mı uygulama yapıp fotoğraf gönderebilme şansınız var mı

Upvote 0
Ses bazen kesiliyor bazen devam ediyor özellikle Asfalt olmayan parke taşı yollarda araç yattığından dolayı takmaya başladım.

Upvote 0

Geri
Üst Alt