evet orası hocam bakım için 7500 dedi 2700 e parçaları aldım 800 de ustama işçilik verdim 3500 tl ye bakımını yaptırdım arabamın adam keriz yerine koyuyor resmen altı üstü yağ değişimi toplasan 10 dakika sürmüyor tekstil kent avek servis 8000 tl fiyat verdi siz düşünün gerisini
Aynen dediğim gibi. Yeni nesil usta, bir de üstelik youteber olunca böyle oluyor. Tamirat, çözüm falan yok. Tertemiz ortamda seri bir şekilde yağ, filtre, disk balata değiştirsin. Tamirata, derin ve karışık arızaya, motor dağıtıp toplamaya falan hiç bulaşmasın. 3 gün uğraşıp 20 bin lira alacağına misal, seri basit bakımdan bir saatte 3-5 bin alsın. Liftler sürekli insin çıksın.
Bir de basınç tüpü gibi tevatürler çıkarılırsa ooh tadından yenmez. Kendin yapmazsan çırağa göster öğret, ezberden yapsın dursun.
Buna benzer bir tanesi, hani şu sıcak ve nemli diyarlardan yayın yapan ve basınç tüpünü meşhur eden "kaplan", kendi markası ile basınç tüpü ürettirmeye başlamış. Konya'dan bire al 5'e çak. valla güzel iş. Alman kamyon noktacısına yol verdi herhalde.