Golf 2 kat boya hakkında

Düşünceleriniz için Teşekkür ederim. Tarcanlar veya yamanlar ekspertiz firmalarına baktırmayı düşünüyorum.
Tarcanlara götürün bence.
Tarcanların bu konu ile ilgili bir çok videosu var. İntetnetten izleyebilirsiniz. Cahil expertizcileri bilgilendiriyorlar :)
Bu expertiz olayı çok ayağa düşmüş durumda. Örneğin adam mobilyacı exper dükkanı açmış ahkam kesiyor.
Expertiz işi ciddi bilgi birikimi ve tecrübe istiyor. Herkesin yapacağı bir iş değil..

Komple boyali olduğu kanaatine nerden vardiniz kim söyledi fabrikada 2 yada 3 kez boyanmış olmasi sonradan boyali olduğu muamelesini görmez görmemeli sahsen araç benim olsa komple boyali ama fabrikada yapilmis demem biri bana söylese suphelenirim satici olsam exper soylerse ben boyatmadim fabrikada yapılmıştir derim zaten düzgün bir exper fabrika işi mi sonradan mi hemen anlar

fabrika da 3 kata kadar boyama hakları var. kendi servisine götürün yardımcı olurlar

Aracımı sattım 700-800K bütçem var ama o kadar çok ayrıntı var ki alırken kafam ağrıdı

Batmanda 13 model 84.000 küsür km de bir araç var düşük km bütçenize de yakın bence bir iletişime geçebilirsiniz yakın bir dostum araç aradığı için son günlerde 7 manuallere çok fazla baktım seçeneklerimiz arasındaydı o araç

Geri
Üst Alt