Golf 8.5 yalıtımı hk.

Eryilmaz

Yeni Üye
İsim
Eren Yılmaz
Araç
Golf 8.5 Impression
Selamlar,

Impression paket golf aracımı bugün teslim aldım, aracı maksimum 3-4 bin devirlerde kullanmaya dikkat ediyorum. Ancak ilk dikkatimi çeken yalıtımı oldu, 3 bin devir ve üzerine çıktığımda motor sesi gayet içeriye geliyor. 1.5 116 lık motorun biraz daha gürültülü çalıştığını duymuştum ama bu normal midir bir de sizin fikrinizi merak ettim açıkcası.

Teşekkürler, iyi forumlar 🙏

1.0 etsi a göre motorun sesi daha fazla doğrudur. Özellikle dipgaz yaptığında spor otomobil gibi ses yapıyor. Ama sakin kullanimda beni rahatsız etmiyor. İlk basta dediğim gibi 1.0 etsi dan bu arabaya geçen için gürültülü gelmesi normal.

o devirlerde şehir içi mecbur vitesi değiştiriyorum 3 en fazla 4. vitese kadar

uzun yolda ise keyfini çıkarıyorum kötü bir ses değil :)

Anladım dostlar, evet rahatsız etmiyor ama merak ettim sadece bir sıkıntı var mı diye, kullanmaya devam o zaman 😊 Teşekkürler yorumlarınız için

Aracın hayırlı olsun...
Mk8 ve Mk8,5 birbirinden hiç bir farkı yok ve forumda birden fazla konularda bahsettiğimiz gibi golf neslinin en sorunlu modelleri...

Aklımdakiler:)

• kapı açıp kapatırken mekanizmadan ses gelir
  • kaputtan ses gelir
  • ön konsoldan ses gelir
  • sos hatası verir
  • dsg vites hatası verir
  • koltuk iskeletinden ses gelir
  • kapı izalasyonlarından ses gelir
  • devriyaja basınca yay sesi gelir
  • vites atarken 3-4 yada 4-5 garç gurç ses gekir
  • tavan ışığından ses gelir
  • direksiyon çevirirken ses gelir
  • sağ koltuk altındaki cihazdan cızırtı sesi gelir
  • kapı iç plastik döşeme ile kaporta arası 3mm açık ses gelir
  • araç esneyince gacur gucur sesi gelir
  • ön kelebek camının oradan ses gelir
gibi gibi :)

Arabamı seviyorum ama bir daha alırmıyım asla🤭

Aracın hayırlı olsun...
Mk8 ve Mk8,5 birbirinden hiç bir farkı yok ve forumda birden fazla konularda bahsettiğimiz gibi golf neslinin en sorunlu modelleri...

• kaputtan ses gelir
  • ön konsoldan ses gelir
  • sos hatası verir
  • dsg vites hatası verir

Kesinlikle katılıyorum ama bunun golf le alakalı olduğunu düşünenlerden değilim
her marka model maalesef eski araçlarından çok daha fazla trim sesi alıyor.
Babamın 87 model mercedes 190 d arabası vardı. o zamanlar d araçlar var. ilk defa kullanıyorum yol sesi rüzgar sesi hiçbirisi yok. dedim vay arkadaş adamlar yapmış. alman tankı.

şimdi ise youtube ta instagram da mercedesle, porsche la hatta lamborghiniyle trim seslerinden dalga geçip küçümseyici videolar atıyorlar. sizde denk gelmişsinizdir. mercedesin ekranı sallıyor gacır gucur sesler geliyor. hangi marka model olursa olsun youtube da trim sesi ile dalga geçen bir video bulabilirsiniz.

eski araçlarda trim malzemelerinin yumuşak ve kaliteli malzemeler olduğunu düşününce yol ve trim sesleri çok daha az duyulurdu. Bugün üretilen araçların, trim malzemeleri daha sert plastiklerden olduğu için trim sesleri daha fazla duyulur halde

ama bunun avantajları da var. Trafik kazalarında yeni araçlar çok daha esnek ve darbeyi emiyor.

Eski araçlar çok daha sağlam görünse de, kaza zamanı darbe emmek konusunda çok daha zayıf. Günümüz euro ncap kriterlerine göre o eski araçları şuan teste soksak 3.5 tan 4 yıldızı zar zor alırlar. Çoğu 2 yıldızı zor geçer.

ben bugün sıfır c200 alsam c200 neslinin en sorunlu modeli olacaktır. sorun çıkaracak çok fazla elektronik donanımı var.

Eskiyi eski de bırakmak gerek üstadım. Eskiler eskiden güzeldi. :) Ben sıfır otomobilden devam :) golf 8.5 tan sonra golf alırım demiyorum ama ne olursa olsun sıfır alırım :)

Kesinlikle katılıyorum ama bunun golf le alakalı olduğunu düşünenlerden değilim
her marka model maalesef eski araçlarından çok daha fazla trim sesi alıyor.
Babamın 87 model mercedes 190 d arabası vardı. o zamanlar d araçlar var. ilk defa kullanıyorum yol sesi rüzgar sesi hiçbirisi yok. dedim vay arkadaş adamlar yapmış. alman tankı.

şimdi ise youtube ta instagram da mercedesle, porsche la hatta lamborghiniyle trim seslerinden dalga geçip küçümseyici videolar atıyorlar. sizde denk gelmişsinizdir. mercedesin ekranı sallıyor gacır gucur sesler geliyor. hangi marka model olursa olsun youtube da trim sesi ile dalga geçen bir video bulabilirsiniz.

eski araçlarda trim malzemelerinin yumuşak ve kaliteli malzemeler olduğunu düşününce yol ve trim sesleri çok daha az duyulurdu. Bugün üretilen araçların, trim malzemeleri daha sert plastiklerden olduğu için trim sesleri daha fazla duyulur halde

ama bunun avantajları da var. Trafik kazalarında yeni araçlar çok daha esnek ve darbeyi emiyor.

Eski araçlar çok daha sağlam görünse de, kaza zamanı darbe emmek konusunda çok daha zayıf. Günümüz euro ncap kriterlerine göre o eski araçları şuan teste soksak 3.5 tan 4 yıldızı zar zor alırlar. Çoğu 2 yıldızı zor geçer.

ben bugün sıfır c200 alsam c200 neslinin en sorunlu modeli olacaktır. sorun çıkaracak çok fazla elektronik donanımı var.

Eskiyi eski de bırakmak gerek üstadım. Eskiler eskiden güzeldi. :) Ben sıfır otomobilden devam :) golf 8.5 tan sonra golf alırım demiyorum ama ne olursa olsun sıfır alırım :)

Ben mk4-5-6-7-7,5 den sonra iki kez 8 aldım hiç birinde bu kadar sorun yoktu sıfır sıfırdır diyerek alıyoruz tabiki ama tekrar sıfır alacak olsam audi alırım benim şahsi fikrim golf kaliteyi düşürdü...
Hatta mk8,5 alacaktım ilk çıktığında ama şu iğrençliği düzeltemediler görünce satış temsilcisine dedim arkadaş bunlar bunu görmüyormu...

gençken sıfır aldığım 1991 model şahinimde bile bu yoktu:)

IMG_1286.jpeg

Aracın hayırlı olsun...

• kaputtan ses gelir
  • ön konsoldan ses gelir
  • sos hatası verir
  • dsg vites hatası verir

Hocam ben 1 yıldır araba kullanıyorum, ilk arabam da clioydu sonra egeaya geçtim golf benim ilk volkswagenim, o yüzden şuanda bana aşırı kaliteli geliyor ne yalan söyleyeyim :)

Trim sesine daha hiç denk gelmedim belki zamanla artar, şuan için yaşadığım sorunlar direksiyon çevirirken ses gelmesi ve ekranın bazen carplay bağlantı hatası vermesi var diyebilirim. Kullandıkça belki başka sorunlara da denk gelirim

Hocam ben 1 yıldır araba kullanıyorum, ilk arabam da clioydu sonra egeaya geçtim golf benim ilk volkswagenim, o yüzden şuanda bana aşırı kaliteli geliyor ne yalan söyleyeyim :)

Trim sesine daha hiç denk gelmedim belki zamanla artar, şuan için yaşadığım sorunlar direksiyon çevirirken ses gelmesi ve ekranın bazen carplay bağlantı hatası vermesi var diyebilirim. Kullandıkça belki başka sorunlara da denk gelirim

Trim sesine denk gelirsin erken diyeceğim zaman ama birden oluyor zaten anlam veremeyeceksin direksiyon normal birkaç yerde direksiyonun bir parçasının değiştiğini okumuştum carplay ise sürekli yaparsa götür baksınlar yazılımsal olabilir ama farklı bir telefon ile de dene...

Geri
Üst Alt