Golf 8 Life paket için difüzör

golfaes

Üye
İsim
Emre
Araç
Golf 8
iyi akşamlar, fotoğraftaki difüzörden aracına sipariş edip kendi takan varmı?

Ekli dosyalar

• IMG_3015.jpeg
    IMG_3015.jpeg
    142 KB · Görüntüleme: 67

Haklısın..Bende kararsızım ama life paketin arkası da çok düz duruyor.. Bu yüzden arayış içerisindeyim..

Hmm.. Düşünülebilir, araştırayım..

Bende bundan taktırmayı düşünüyorum fakat bana göre bu difüzörü taktırdıktan sonra spoiler, spor jant, r yada gti ön tampon gibi eklemeler yapılmadığında aracın kalan kısmı ile çok uyumsuz oluyor.

bu iş tam bir zevk meselesi fakat golf R olmayınca bu difizör biraz sırıtıyor en iyisi style paketteki metalik görünümlü çıtadan takılması

Bende bundan taktırmayı düşünüyorum fakat bana göre bu difüzörü taktırdıktan sonra spoiler, spor jant, r yada gti ön tampon gibi eklemeler yapılmadığında aracın kalan kısmı ile çok uyumsuz oluyor.
Orjinal r line jant, r line marşpiyel ve ön ek de taktırmayı planlıyorum tabi.. Bir de ya spor yay ya da coil.. Yoksa sadece difüzör çok uyumsuz olur dediğin gibi..

Var mı senin bulduğun bir yer bu difüzörü yapan?

bu iş tam bir zevk meselesi fakat golf R olmayınca bu difizör biraz sırıtıyor en iyisi style paketteki metalik görünümlü çıtadan takılması
Tampon mu değişiyor yoksa sadede çıtası alınıp ekleme mi yapılıyor üzerine.. Life dan style olabilmesi için..

Direk life ve style tamponuna uyacak şekilde r line difizörler var artık piyasada . Bilginiz olsun. İki sene önce böyle bir ürün olmadığından ve bende arka tamponu komple değişmek istemediğimden gti difizör takmıştım.

iyi akşamlar, fotoğraftaki difüzörden aracına sipariş edip kendi takan varmı?
Dün akşam bu ürünün dolgun kalıplısı vardı 0 olarak sattım keşke denk getirebilseymişiz...

Bu ürünün egzoz uçlu versiyonlarını tercih etmenizi önermem uçsuz olanlara bakmanızı tavsiye ederim

Direk life ve style tamponuna uyacak şekilde r line difizörler var artık piyasada . Bilginiz olsun. İki sene önce böyle bir ürün olmadığından ve bende arka tamponu komple değişmek istemediğimden gti difizör takmıştım.
Ürünü nereden temin ettiniz ben R line olanları pek beğenmiyorum ya r ya da gti takmayı planlıyorum.. Montajı nasıl oluyor direk oturuyor mu tırnaklara..

Geri
Üst Alt