Golf 8 Life paket için difüzör

Dün akşam bu ürünün dolgun kalıplısı vardı 0 olarak sattım keşke denk getirebilseymişiz...

Bu ürünün egzoz uçlu versiyonlarını tercih etmenizi önermem uçsuz olanlara bakmanızı tavsiye ederim
Hmmm.. fiyat olarak kaça verdiniz?

Uçsuz olanı alıp egzoz ucu taktırmak da biraz maliyetli olabilir..

@golfaes 2 yıl önce n11 üzerinden almıştım. Tırnaklar yerine oturuyor. Sadece arka teker arkasına kadar uzanan bölümler bant yada vidayla desteklenmeli. Her ikiside kolay ve gizli çözüm.

Hmmm.. fiyat olarak kaça verdiniz?

Uçsuz olanı alıp egzoz ucu taktırmak da biraz maliyetli olabilir..
2100 tl ye ilandaydı o fiyattan verdim.

Hocam eli taşın altına koyuyorken en azından güzeli neyse onu yapma taraftarıyım aradaki 2-3.000 tl lik fark aracın madara olmasından daha önemli diye düşünüyorum. R difüzör modelinin uçlu olanları gerçekten araca hitap eden bir ürün değil.. Gti için olan çift çıkış plastik uçlu olan o kadar sırıtmıyor ancak r ın 4 çıkış akro uçlusu (n)(n)

@golfaes 2 yıl önce n11 üzerinden almıştım. Tırnaklar yerine oturuyor. Sadece arka teker arkasına kadar uzanan bölümler bant yada vidayla desteklenmeli. Her ikiside kolay ve gizli çözüm.
Sizin aldığınız kulllanıcı hala satış yapıyor mu acaba ? Bende 2 çıkış yaptırayım çünkü herkes 4 çıkışı pek hoş karşılamadı.. :)

2100 tl ye ilandaydı o fiyattan verdim.

Hocam eli taşın altına koyuyorken en azından güzeli neyse onu yapma taraftarıyım aradaki 2-3.000 tl lik fark aracın madara olmasından daha önemli diye düşünüyorum. R difüzör modelinin uçlu olanları gerçekten araca hitap eden bir ürün değil.. Gti için olan çift çıkış plastik uçlu olan o kadar sırıtmıyor ancak r ın 4 çıkış akro uçlusu (n)(n)
En iyisi 2 çıkışa yöneleyim ben o vakit…

@golfaes 2022 Mayıs da nam tuning n11 hesabından 899 tl almışım. Aynı ürün şuan 2000 tl satılıyor

@golfaes 2022 Mayıs da nam tuning n11 hesabından 899 tl almışım. Aynı ürün şuan 2000 tl satılıyor
Bende bundan sipariş vereyim… Sizin araç fotoğrafları varmı başka neler yaptınız böyle küçük dokunuşlar olarak..

Ekli dosyalar

• IMG_3033.png
    IMG_3033.png
    471.1 KB · Görüntüleme: 9
Bende bundan sipariş vereyim… Sizin araç fotoğrafları varmı başka neler yaptınız böyle küçük dokunuşlar olarak..
Benim iki mk8 aracımda da buna egzoz ucu takılı hali vardı hatta plastik hali de olmalı onu da bulursam atıcam

Gri araçtaki uç ebatı 112.5mm
Beyazdaki 110mm

Bu arada beyaz aracıma ben de nam tuningden taktırmıştım

BD091C26-4127-44D4-9709-910B01991BD4.jpegA9CE9B73-CD59-468C-BE23-2F5BF1EDDD34.jpegE957BF76-D94F-4FB6-ACC0-D59271D16D49.jpeg4A4FC0B6-FDBE-41B8-A2D0-050B30743CEB.jpeg

@Atesci Araçlar çok yakışıklı olmuş maşallah .. Peki egzoz ucu plastik olan hangisi..

@golfaes ben yaptıklarımı konumlarımda (golf 8 neler yaptım) başlık açarak zaman ve maliyet olarak yazdım. Kendi halimizde birşeyler yapmaya çalıştık işte ☺️ ordan bakabilirsin

Geri
Üst Alt