eraygkbr
Üye
30 bin km'yi geçmemiş Golf 7.5 Highline aracım var 2020 model, 150 beygir yetse bile otomobilin tam potansiyelini görmek ve bi yandan daha fazla güç istediğimden katalizörü iptal ettirmek istiyorum. Arabama sadece jant ve yay takan orijinalci birisi olaraktan soruyorum size, sizce aracın orijinalliğini bozmalı mıyım? Bozarsam pişman olur muyum veya bilgim olmadığından soruyorum bu downpipe muhabbetinin ileride açabileceği problemler var mı? Muayeneden geçmeme gibi mesela...?
Muayene konuları kafamı çok kurcalıyor, bilgisi olan var ise bilgilendirmesi beni çok sevindirir.
Bu arada eğer downpipe yaptırabilirsem artı olarak stage 1 yazılım atıp 200 beygire yaklaşmak hatta geçmek gibi bir fikrim var sizce mantıklı mı? mantıklı değilse lütfen açıklamalı bir şekilde yazarsanız iyi olur...
Muayene konuları kafamı çok kurcalıyor, bilgisi olan var ise bilgilendirmesi beni çok sevindirir.
Bu arada eğer downpipe yaptırabilirsem artı olarak stage 1 yazılım atıp 200 beygire yaklaşmak hatta geçmek gibi bir fikrim var sizce mantıklı mı? mantıklı değilse lütfen açıklamalı bir şekilde yazarsanız iyi olur...