Üstünde bir tane tuş var oraya bastıkça rengi oradan değişiyor.. Parlaklık ayarını denemedim halaHayırlı olsun. Rengi ve parlaklığı nereden ayarlanıyor?
Üstünde bir tane tuş var oraya bastıkça rengi oradan değişiyor.. Parlaklık ayarını denemedim halaHayırlı olsun. Rengi ve parlaklığı nereden ayarlanıyor?
Normalde kontağı kapatınca aküden gelen akım kesildiği için kapanması gerekmez mi ? İlginç bir durum.Bende 11 gün önce sipariş vermiştim elime bugün ulaştı, şu an deneme fırsatım oldu fakat kontağı kapatınca sönmüyor, sürekli yanacak mı bu? Bilgisi olan varsa bilgilendirebilir mi ..
Kontağı kapatıp Şöför kapısı açılıncada mı elektrik gücü kesilmiyor ?Bende 11 gün önce sipariş vermiştim elime bugün ulaştı, şu an deneme fırsatım oldu fakat kontağı kapatınca sönmüyor, sürekli yanacak mı bu? Bilgisi olan varsa bilgilendirebilir mi ..
aliexpressten sipariş geçtim. 2 adet kargoyla birlikte yaklaşık 350 tl. Bakalım sağ salim gelirse görücez inş.
kapilari kitleyince sonmesi lazımBende 11 gün önce sipariş vermiştim elime bugün ulaştı, şu an deneme fırsatım oldu fakat kontağı kapatınca sönmüyor, sürekli yanacak mı bu? Bilgisi olan varsa bilgilendirebilir mi ..
Hocam benim ürünler bugün geldi. Hemen takıp denedim ve ışıklar gerçekten güzel ama aracın kapısını kapatıp kilitleyince bile ışık sönmüyor. Öylece bırakıp gitsem sabaha akü boşalır. Siz nasıl hallettiniz bu durumu? Cihaz üzerinde basmamız gereken bir şey falan mı var acaba ?İlk denediğim zaman olmamıştı fakat sonraki kapatmalarımda sönmeye başladı..
İlk başta bende de öyle olmuştu ama sonra kapıları kitledikten belli bir süre sonra kendiliğinden sönüyor.. Biraz beklemek gerekiyor…Hocam benim ürünler bugün geldi. Hemen takıp denedim ve ışıklar gerçekten güzel ama aracın kapısını kapatıp kilitleyince bile ışık sönmüyor. Öylece bırakıp gitsem sabaha akü boşalır. Siz nasıl hallettiniz bu durumu? Cihaz üzerinde basmamız gereken bir şey falan mı var acaba ?
Fazla varsa eliniz de satın alabilirim? Maksat zaman açısından beklemeyelim..Hocam benim ürünler bugün geldi. Hemen takıp denedim ve ışıklar gerçekten güzel ama aracın kapısını kapatıp kilitleyince bile ışık sönmüyor. Öylece bırakıp gitsem sabaha akü boşalır. Siz nasıl hallettiniz bu durumu? Cihaz üzerinde basmamız gereken bir şey falan mı var acaba ?
Hocam ikili almıştım ama diğerini de arkaya takmayı düşünüyorum.Fazla varsa eliniz de satın alabilirim? Maksat zaman açısından beklemeyelim..
Arka tarafa eğer 5. bir kişi oturacak ise ayağı şaft tünelinden atarken led kırılabilir, ya da daha kötüsü ctype usb girişi hasar görebilir.Hocam ikili almıştım ama diğerini de arkaya takmayı düşünüyorum.
Araba uyku moduna girince kapanır muhtemelen hocam. Anahtar yanınızdaysa kilitleseniz dahi uyumuyor bir süre. Benmde araç kamerası var araç kilitlense de uyusa da gücü kesmiyor 12V girişinden, belki tip c de bu şekildedir.Bende 11 gün önce sipariş vermiştim elime bugün ulaştı, şu an deneme fırsatım oldu fakat kontağı kapatınca sönmüyor, sürekli yanacak mı bu? Bilgisi olan varsa bilgilendirebilir mi ..
Hocam arkaya takmaktan vazgeçerseniz bana satabilirsinizHocam ikili almıştım ama diğerini de arkaya takmayı düşünüyorum.
Hocam @DifferenceCan dostumuza satmaktan da vazgeçerseniz bana satabilirsinizHocam arkaya takmaktan vazgeçerseniz bana satabilirsiniz
Hocam cihaz çok küçük. Ama yine de dikkat etmekte fayda var haklısınız. Teşk ederim uyarınız için.Arka tarafa eğer 5. bir kişi oturacak ise ayağı şaft tünelinden atarken led kırılabilir, ya da daha kötüsü ctype usb girişi hasar görebilir.
Aklınızda olsun uyarınızı yapın bence