- İsim
- Mehmet MAKAS
Frenleri gerçekten çok iyi hatta eski arabamdan sonra Golf R'ın frenlerine alışmam bir kaç haftamı aldı diyebilirim Açıkçası frenlerin markasını bilmiyorum ama arka diskleri 22mm kalınlığına ve 310mm çapa sahip ön diskleri ise 30mm kalınlığında ve 342mm çapa sahip. bu arada arka 2 diske R logosu koymamışlar nedenini bilmiyorum ama keşke koysalarmış bunuda söyleyeyim dedim BMW 320lerden iyimi bilmiyorum kullanmadım.hocam biraz da fren sisteminden bahsedebilir misiniz ? ben golf un frenlerini begenmiyorum bana cok guven vermiyor. bizim geleneksel.golflerden illaki iyidir ama bir bmw 320 kadar iyi midir r in frenaj teknolojisi arkasinda brembo mu vardir? siz kullanicisi olarak kisisel yorumlarinizi aktarirsaniz sevinirim.
mobil cihazdan tapatalk ile gonderildi..yazim yanlisi icin kusura bakmayin. One Life Thug Life
yorumlar için teşekkürler hocamFrenleri gerçekten çok iyi hatta eski arabamdan sonra Golf R'ın frenlerine alışmam bir kaç haftamı aldı diyebilirim Açıkçası frenlerin markasını bilmiyorum ama arka diskleri 22mm kalınlığına ve 310mm çapa sahip ön diskleri ise 30mm kalınlığında ve 342mm çapa sahip. bu arada arka 2 diske R logosu koymamışlar nedenini bilmiyorum ama keşke koysalarmış bunuda söyleyeyim dedim BMW 320lerden iyimi bilmiyorum kullanmadım.
Tek kelime ile muhteşem. Maşallah... Rab'im nazarlardan saklasın...