Golf 8.5 Almayı Düşünüyorum Karşılaştığınız Artı ve Eksi Yönleri

Koltukların yanal destekleri çok iyi bir tık sert spor koltuk hissi veriyor. 4-5 saatlik uzun yolda hiç yormadı diyebilirim.
Hocam senden R line koltuk retrofiti bekliyorum aracın rengiyle r line koltuk rengi çok yakışıcak gibi acaba ne kadar maliyetli olur öyle bir işlem 😁

Hocam senden R line koltuk retrofiti bekliyorum aracın rengiyle r line koltuk rengi çok yakışıcak gibi acaba ne kadar maliyetli olur öyle bir işlem 😁
İleride komple R line dönüşüm yaparsak neden olmasın koltuğa bakarız. Şuan bu pakette koltuk çok sırıtır :)

İleride komple R line dönüşüm yaparsak neden olmasın koltuğa bakarız. Şuan bu pakette koltuk çok sırıtır :)
Evet,sırıtır ama 8.5 r line tampon hala taiwan felan üretimi göremedim orjinalide bir ton paradır şuan arka tamponda fark yok galiba bir difüzör farklı gibi geldi bana🙂

Evet,sırıtır ama 8.5 r line tampon hala taiwan felan üretimi göremedim orjinalide bir ton paradır şuan arka tamponda fark yok galiba bir difüzör farklı gibi geldi bana🙂
8.5 araç yokki piyasada tamponu olsun :) daha çok bekleriz hocam zamanı var

Asistan sistemleri hatası :) gerisi komple golf 8 ile aynı. Yani sürüş asistanları, multimedya ve gösterge dışında sürüş dinamikleri golf 8 ile aynıdır.

sıkışık yerlerde park ederken acil durum freni yapıyor sarsılıyorum onu sevmedim

-Yalıtım konfor golf 8 ile aynı.
-Sürüş dinamikleri Golf 8 ile aynı.
-Multimedya ekranı daha büyük ve kablosuz carplay mevcut.
-Şerit takip travel asist. Çarpışma önleyici sistemler standart.
-1.5 116 beygir olanlarda arkalar torsiyon.
-Kullanıcılar genelde asistan sistemlerle ilgili sorun yaşıyorlar. Devre dışı kalma vs. Aracın park edildiği yerden bazen hareket etmemesi çalışmaması vb.
-Güncelleme gelecek sanırım tiguan da da benzer sorunlar var.

-Yalıtım konfor golf 8 ile aynı.
-Sürüş dinamikleri Golf 8 ile aynı.
-Multimedya ekranı daha büyük ve kablosuz carplay mevcut.
-Şerit takip travel asist. Çarpışma önleyici sistemler standart.
-1.5 116 beygir olanlarda arkalar torsiyon.
-Kullanıcılar genelde asistan sistemlerle ilgili sorun yaşıyorlar. Devre dışı kalma vs. Aracın park edildiği yerden bazen hareket etmemesi çalışmaması vb.
-Güncelleme gelecek sanırım tiguan da da benzer sorunlar var.
Arkalar torsiyon olmasına rağmen konforda ve yol tutuşunda kötü hissettirmediğini aksine konforunun çok iyi olduğunu duydum sizde nasıl viraj deneyimi

8.5 araç yokki piyasada tamponu olsun :) daha çok bekleriz hocam zamanı var
Şuan retrofit olarak geri görüş kamerası ambiyans aydınlatma (orjinal şekilde) özellikle ekranın basic olması çirkin duruyor benim için en önemli sıkıntıların başında o geliyor ekran değişimi yapmak için gateway felanda değişiyor nasıl olcak acaba şuan yapamıyoruz galiba hocam hem garanti dışı kaldıklarını söylediler görüştüğünüz yerler felan var mı ?

Ses sistemi peki nasıl golf 8 e göre 8.5 belirgin şekilde daha yüksek ve temiz ses iyileştirme olduğu söyleniyor ama harman kardon opsiyonu olsa daha gümbür gümbür ve temiz olur diye düşünüyorum

Şuan retrofit olarak geri görüş kamerası ambiyans aydınlatma (orjinal şekilde) özellikle ekranın basic olması çirkin duruyor benim için en önemli sıkıntıların başında o geliyor ekran değişimi yapmak için gateway felanda değişiyor nasıl olcak acaba şuan yapamıyoruz galiba hocam hem garanti dışı kaldıklarını söylediler görüştüğünüz yerler felan var mı ?
Şuan yaparsın ama pahalıya patlar 400-500 dolar sadece yazılımın kırılması için ücret alırlar. Sdf2 açılınca istediginiz donanımları eklemek çok kolay. Geri görüş katlanır ayna keyless benimde aklımda olanlar. Ekran değişimi 20 bin civarı tutuyordu en son şuan ne kadar bilmiyorum.

Arkalar torsiyon olmasına rağmen konforda ve yol tutuşunda kötü hissettirmediğini aksine konforunun çok iyi olduğunu duydum sizde nasıl viraj deneyimi
Bende 8.5 yok genel olarak 8.5 kullanıcılarının deneyimlerini aktardım araştırdığım kadarıyla. Ancak 8 de bariz bir fark yoktu torsiyon ve bağımsız arasında. Yüksek hızlı virajlarda ve dalgalı yollarda daha dengeli olabilir bağımsız olan.

Ses sistemi peki nasıl golf 8 e göre 8.5 belirgin şekilde daha yüksek ve temiz ses iyileştirme olduğu söyleniyor ama harman kardon opsiyonu olsa daha gümbür gümbür ve temiz olur diye düşünüyorum
sesi çok yüksek daha yarısına açamadım hiç

bası da çok iyi

8.5 golf kullanıp bagaja koca ses sistemini koyanlarda ne bileyim yani

Şuan yaparsın ama pahalıya patlar 400-500 dolar sadece yazılımın kırılması için ücret alırlar. Sdf2 açılınca istediginiz donanımları eklemek çok kolay. Geri görüş katlanır ayna keyless benimde aklımda olanlar. Ekran değişimi 20 bin civarı tutuyordu en son şuan ne kadar bilmiyorum.
Hocam senin yalıtım konusunda tecrübelerin nelerdir superb den daha iyi olduğu söyleniyor daha sessiz deniliyor doğru mu

Geri
Üst Alt